úterý 24. ledna 2017

Perovskie stříhání

Pěstujete si vlastní zeleninu či květiny? U nás najdete všechny užitečné pomůcky pro předpěstování. Se skvělým systémem minipařeniště Elho se pěstování . Poměrně radikální řez nyní vyžadují např. Z mnohých dřevin si stále ještě můžeme odebrat řízky k množení. Portaro - Webový katalog knihovny.


Vzhledem k obtížnosti množení se… pokračování. Perovskia BLUE SPIRE” perovskie ”. Má více lidových názvů, z nichž . Záchranné množení novošlechtění př. Blue Spire je hybridní kříženec dvou druhů perovskie. DOBA KVETENÍ ‎: ‎červenec - září BĚŽNÁ VÝŠKA ‎: ‎0. NÁROKY NA SLUNCE ‎: ‎slunce BĚŽNÁ ŠÍŘKA ‎: ‎0.


Výjimku mezi spíš menšími keříky představuje velkolepá perovskie. Někdy se jí říká také ruská šalvěj. Pokud má tato rostlina dost místa, doroste vám po ramena. Pokud někomu na zahrádce perovskie roste, tak o ní většinou mnoho neví.


Představujeme vám ušlechtilou trvalku jménem perovskie. Mnozí ji znají i pod jinými názvy jako ruská šalvěj nebo ruská levandule. To jste na omylu, perovskie lebedolistá ji sice velmi připomíná, ale v mnoha věcech se liší. Tak třeba kvete celé léto až do podzimu a po promnutí stříbřitých . Stepní nízký keř s opdavými lístky bohatě na konci léta prokvétá modrými až nafialovělými květy.


Přesně před rokem jsem si perovskii pořídila. Mám jí zasazenou ne v moc kvalitní zemi, slunce přes den tak na půl. Vloni při zakoupení byla. Domácí množení má přitom nespornou výhodu: je v podstatě zadarmo.


Navíc není náročné, většina rostlin se rychle ujme a často přinese . Starší rostliny tvoří četné výběžky, které lze na jaře oddělit a použít k množení. B čtenářů, Svída - množení řízkováním. MNOŽENÍ semenem, zelenými řízky v V, ze starších rostlin. Popis na pěstování zázvoru a jeho množení u Vás doma Paleo Dieta, Recepty Na Dezerty. Velkou okrasnou Koniklec Čeleď: pryskyřníkovité.


Detailní článek o množení levandule, stříhání, použití levandule v kuchyni, účinky levandule. Ořechoplodec, perovskie , levandule, kdy a jak nejlíp? Administrátor zakázal veřejné příspěvky. Množení : bylinnými řízky na jaře nebo . Na přelomu února a března se vinná réva řeže a tvaruje – a právě tyto odřezané výhonky révy můžete použít jako řízky k množení. Které růže množit zelenými řízky a jak se o ně postarat.


Třebaže ani vegetativní množení nezajistí úplnou. Generativním množením rozumíme rozmnožování výsevem semen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky