středa 22. června 2016

Teakový olej 1l

Nezanechává stopy po vodě, odpuzuje vodu, neodprýskává,. Teakový olej - olej pro ochranu zahradního nábytku z teakového dřeva. Při pravidelném používání ošetřujících přípravků bude váš zahradní nábytek podstatně . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Objednávejte z pohodlí Vašeho domova.


Velmi kvalitní teakový olej s voskem.

Chrání a ošetřuje měkké i exotické dřevo, vhodný na zahradní nábytek, terasy, fasády i ploty. Přidaný vosk zvyšuje ochranu. Unikátní severská receptura od špičkového belgického výrobce s příměsí lněného a levandulového oleje skvěle ochrání váš dřevěný nábytek před vysycháním . Nábytek bude vypadat jako nový po dlouhá léta.


Na stránke sa momentálne pracuje. Rastlinný olej obsahujúci prirodzený pigment, ktorý absorbuje väčšinu ultrafialového žiarenia slnečného svetla. Riedidlo z minerálneho oleja zabezpečuje . Unikátna severská receptúra od špičkového belgického výrobcu s prímesou ľanového a levanduľového oleja skvele ochráni váš drevený nábytok pred .

Popis produktu Opravný prostriedok Ciranova - teakový olej 1l (durian). Kvalitný prípravok vyrobený podľa špeciálnej receptúry. Zmes ľanových, terpentínovej . CIRANOVA TEAKOVÝ OLEJ 1L.


Na ochranu dreva, obnovu . Kvalitní přípravek vyrobený podle speciální receptury. Směs lněných, terpentýnových, levandulových olejů a bezaromatových rozpouštědel. Pri pravidelnom používaní ošetrujúcich prípravkov bude Váš nábytok podstatne dlhšie . Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny.


Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první! Tovar je na sklade u dodávateľa, nieje prístupný pre fyzickú obhliadku.


V prípade záujmu tovar pred kúpou vidieť, je potrebné počkať na potvrdzujúci e-mail. Ochranný prostriedok Ciranova - ECO teakový olej l. L vydatnost 1L = cca m2. Výrobce: Garland - nábytek.


Směs přírodních olejů na zahradní nábytek. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Zachovává původní barvu dřeva a je šetrný . Ošetřuje, vyživuje a chrání proti přírodním vlivům. Bezfarebný, biologický olej pre impregnáciu, oživenie a dodatočnú starostlivosť na všetky tvrdé dreviny ako teak, dub alebo bangkirai. Složení: směs lněných a terpentýnových olejů bez aromatických . Navíc chrání nábytek proti vodě.


Nakoľko obsahuje veľa živice, nepracuje sa s ním vždy jednoducho. Croix napouštěcí olej 1l teakový. Pro vnější i vnitřní nátěry zahradního nábytku z teakového dřeva, domovního nábytku, stolů a židlí, dřevěných obkladů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky