pondělí 20. června 2016

Sekačka honda hrx 537

Sekačka honda hrx 537

V tomto videu se můžete podívat na zahradní sekačku HRX 5od. HONDA řada De LUXE, 5let záruka, turbovysávací efekt VERSAMOW, motor 5HP, 53cm, hydrostat. HRX 5HY zahradní sekačka HONDA výrobce HONDA v prodeji v kategorii Sekačky, Rotační sekačky, Benzínové sekačky, S pojezdem sekačky.


Sekačka honda hrx 537

Odolný podvozek a snadné ovládání. Záběr sečení (cm) Typ motoru 4-taktní zážehový jedno. Versamow Integrovaný mulčovací systém. Pro dokonalý výsledek skutečného mulčování musí být usečená travní stébla . Ticho během provozu, snadná a pohodlná obsluha, podvozek s doživotní zárukou . Honda HRX 5VY, Sekacky-pily.


Jedná se o sekačku pro opravdu náročné uživatele. Vlajkovou lodí“ u Hondy, špičky v nabídce motorových sekaček, je modelová řada HRX537. Například varianta s elektrickým startérem a pojezdem ovládaným. Pod redakční drobnohled jsem tentokrát neumístili úplně žhavou novinku, ale „batole“ . Prodej a servis Krtkův ráj, Sopřeč u Přelouče 114.


Sekačka honda hrx 537

Komfortní motorová sekačka , odolný vrstvený podvozek z Polystrong. Sekačka motorová HONDA HRX 5CHYEA DE LUXE. Horská svahová sekačka Brielmaier při ukázce prací na strmých svazích, široká nabídka žacích lišt a další.


Zahradní sekačka s variátorovým, hydrodynamickým pojezdem Smart Drive, mulčovacím . Benzínové Sekačky HRX 5CVYEA jsou díky dvojitému plastovému skeletu z extrémě pružného a. Je vybavena hysdrostatickým . Informovat mě o změnách tohoto zboží. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Více informací naleznete na . Letzte Fahrt für den alten HRX 5. HRX 4VK zahradní sekačka HONDA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky