čtvrtek 16. června 2016

Skleněný demižon 50l cena

Skleněný demižon 50l cena

Prodám demižony v plechových koších s obsahem L. Prodám kusy skleněných demižonů l bez košů za cenu 90. Plastové odnímatelné pouzdro umožňuje důkladně umýt demižón a současně chránit sklo. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. TYTO PRODUKTY LZE PŘEPRAVIT POUZE PŘES TOPTRANS ! Zátka korková k demižonu - l , baleno po ks. Přenechám za odvoz 9ks skleněných demižonů - 50l (sklo).


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Predám l sklenené demižóny. Vyberajte z 1inzerátov.


Po zvolení vybraného variantu sa zobrazí príslušná cena. Popis: Víko je určeno k uzavření nádob ( 30l, 50l a 60l ), je shodné pro všechny nabízené . Sklenený demižón v košoch. Zvenku zaprášený, ale uvnitř čistý. Výroba a prodej oplétaných demižonů. Vaša cena s DPH: EUR (SKK).


Demižón Barel široký - 5. V ponuké máme rôzne veľkosti sklenených demižónov, ktoré môžete. Prodám skleněný demižón v proutěném koši 50l , cena 25-kč. Výška cm, průměr cm, objem l. Okres: Nitra; Dátum pridania .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky