čtvrtek 30. června 2016

Polykarbonátové desky bronz

Polykarbonátové desky bronz

Kvalitní polykarbonátové desky za výborné ceny pro všechny. Prodej a rozvoz po ČR a SK. Trapézové polykarbonátové desky v provedení čirém pro zastřešení pergol a přístřešků.


Polykarbonátové desky bronz

Přesná cena vybrané desky se spočítá automaticky po vybrání formátu. Trapézový polykarbonát Lanitplast MARLON CSE ORIGINAL - trapézové polykarbonátové desky s povrchovou krupičkou na vnitřní straně určenou pro rozptyl . Polykarbonátová deska Politec mm 1x6m, bronz Frost, Kategorie:. Tyto polykarbonátové desky. Nabízíme k prodeji originální polykarbonátové desky Guttagliss Dual Strong se. Trapézové desky jsou vyráběny z polykarbonátu, což je vysoce pružný a odolný plast pro prosvětlovací střešní krytinu.


Opatřeny UV filtrem - deska nežloutne. Výrobek firmy z Velké Británie - Brett Martin LT který je plně certifikovaný v ČR. Na tento typ desky poskytujeme prodlouženou záruku let na nerozbitnost . POLYKARBONÁTOVÉ DESKY , PLEXISKLA. Standardní model dutinkové polykarbonátové desky typu Longlife o tloušťce mm, určený pro.


Polykarbonátové desky bronz

Rozměr: 60x 21mm bronz. Barva čirá, bronz a opál. Postup montáže PC desek Guttagliss WABE.


TW/- opál nebo bronz rozměr: 1x6m nebo 1x7m prostup světla: opál . Struktura komůrek TW, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky