čtvrtek 30. června 2016

Kultivator bazar

Kultivator bazar

Oblasti použití: pro přípravu zeminy na menších a středních . Nabízíme prodej použité bazarové zahradní techniky a strojů za zvýhodněné ceny. Kultivátory , tak trochu jiné elektro. Aktuální nabídku bazarových produktů naleznete v sekci bazar na našem . Projděte si inzeráty prodam kultivator na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Kultivator bazar

Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar. Zde najdete repasované stroje, zkušební vzorky, předváděcí stroje nebo doprodeje strojů s . Bazárové záhradné kultivátory skladom. Rozbalený, použitý a zánovný tovar za znížené ceny. Zahradní ruční kultivátor dvojzubý. Tovar doručíme do hodín až k vám domov.


Příslušenství- kultivátor ,rotavátor,brány,závaží,1apluh na sázení brambor. Toto je vzorový inzerát, . Procházejte největší české bazary najednou. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží.


Kultivator bazar

Bazar pod viaduktem - nejširší výběr použitého zboží na karlovarsku. Braun Maschinenbau GmbH pro Českou a Slovenskou republiku. Stavební stroje, přídavná zařízení a lehká mechanizace: prodej, servis, půjčovna, bazar. OCTAVIA SUPER 2- PŘEVODOVKY náhon na hydrauliku možno přopojit rotavátor kultivátor pluh apod Komplektní osvětlení stavitelné brzdy pr. Díky vysoké návštěvnosti, jsme si dovolili připravit pro Vás možnost inzerce.


Chcete nakoupit či prodat. PRODÁM multifunkční kultivátor s vozíkem. Dnešní nabídka kategorie Vertikutátory a kultivátory nabízí porovnání cen u více než 2druhů zboží předních výrobců. Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.


Zdarma vkládání inzerátů . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky zetor bazar , pro změnu rubriky klikněte na. Výhodou modelu je nízká váha, která je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky