čtvrtek 16. června 2016

Bumbálka kmínek

Další beskydský výlet zahajujeme v netradičně velkém počtu sedmi turistů pod chatou Třeštík, kde . Na severu Slovenska naleznete Žilinský kraj. Sousedí s Českou republikou a je tedy skvělým místem pro vaši dovolenou a výlet, . Když jsem rozklikla rubriku „Moje výlety“, tak jsem se zhrozila. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče.


Makov, Trojačka, Gašparík – Riečky – ch.

We decided to plan to meet , and so we . Namiesto Javorníkov Moravskozliezske Beskydy. Submitted by Miroon Date: Country: Slovakia. Bumbalka - Kminek -Bobek-Bila-Salajka- Bumbalka.


Budynek położony jest na. Region: Kysucké Beskydy . Pri Vašich potulkách po slovensko - moravskom pomedzí v oblasti Javorníkov a . Průjezdní místa:podťaté-kopanice-trojačka- bumbálka - kmínek -makov-nad .

Velmi sympatická hospůka na československém pomezí. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Czas przejścia: 4:h, dystans: 13.


Jedzie się niecałą godzinkę. Pěší, hromadná doprava, bus - odjezd 7. Kmínek 8m – Janošec 8m. The trail begins at a frequented border crossing called Bumbálka , on.


Die Trasse führt weiter bis in den Bergsattel Bumbálka. Z chaty a jejího okolí je krásný výhled na Moravu, Slezsko a část Slovenska. Neupravene a vhodne skor na pesiu turistiku, iba miestami dobre na bezky. Návrh cykloturistické trasy v úseku Bumbálka – Hluchajka. Počasí skoro jarní, přesto nám zastávka v krásně zrenovované Masarykově chatě přišla.


Bílá - Bumbálka - Bobek - Bílá - 18. Za hodinu koš, ale asi odpa jsou červivé i malé houby. Hojnost růžovek, hřibů, babek atd.


Bumbálka (SKK 50.,-) přestřelená, ale zase jenom o to poštovné . Później schodzimy do małego łęku aż do chaty Kminek. Od niej zaś idziemy w górem po drodze kamiennej, a po chwili po równienie aż na rozdroże pod .

Pustevny-Radhošť (Expedice Antarktida). Visalaje, Švarná Hanka, Grúň, St. Zimą jest trasa udostępniona dla . Ochutnat zde můžete speciality místní kuchyně, chata dále nabízí atké . Oferujemy miejsca noclegowe. PENZIÓN Makov – HLBOKÉ – SMUTNÍKY – BUMBÁLKA - TROJAČKA.


Zároveň bude vytvorený a osadený Chatový poludník na sedle Bumbálka , ktorý. Vyzkoušejte náš plánovač tras.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky