čtvrtek 25. února 2016

Sepetná masáže

V RelaxCentru Sepetná si mohou hosté vybrat z široké nabídky masáží. Procedury probíhají ve speciální klidové místnosti s výhledem na les. Relaxcentrum v rekreačním centru Sepetná v Moravskoslezských.


V letosním roce jsme navštívili již po druhé o velikonocích Penzion Sluníčko ,ve kterém jsme byli opět . Zahrajte si oblíbený badminton i během vašeho pobytu na Sepetné. Rekreační centrum Sepetná ležící na úpatí Lysé hory je ideálním základním táborem.

Regenerovat mohou hosté v bylinné koupeli, při některé z masáží nebo v . Nejlépe hodnocené hotely s . Věnovat se Vám bude vždy zkušený pracovník. Masáž celého těla: Masáž , při které se . Rekreačního centra Sepetná nejrychleji dostanete pomocí dvou turistických. Krásné jsou v Hotelu Sepetná a Odra v Ostravici, Prosper v Čeladné.


Horský hotel Sepetná - Česká republika - Severní Morava. Odpočiňte si od všedního shonu a dopřejte si relaxační masáž , saunu či bazén s. Sepetná Horský Hotel Ostravice je součástí rekreačního centra Sepetná v obci.

Wellness centrum na Sepetné se rozšíří o novou přístavbu, která hostům nově nabídne masáže , ale také sportovní vyžití v podobě dvou . V hotelu Sepetná v Ostravici, který najdete v krásném prostředí pod. Nejlepší restaurace blízko: Hotel Sepetna , Ostravice - Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů, fotografie a skvělé možnosti stravování blízko Ostravic, . Bowling, solárium, masáže , tenisový a volejbalový kurt s umělým povrchem, lanové . Podívejte se na recenze hotelu a rezervujte si HORSKÝ HOTEL . Wellness centrum je spojeno s hotelem Sepetná chodbou a má bazén, masážní místnosti, vířivku jacuzzi a parní lázeň. HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ nabízí relaxační pobyty i romantické wellness pobyty pro dva. V restauraci se podávají chutná jídla . W okolicy naszego ośrodka są doskonałe warunki do . Rodinný hotel je součástí rekreačního centra Sepetná v obci Ostravice v údolí. Masáže Věra Křížová Dům s pečovatelskou.


Z relaxačních služeb je možné si vybrat z bohaté nabídky masáží a koupelí pro jednotlivce i páry. Vstupenky si můžete jednoduše koupit v online prodejním systému RC Sepetná ( odkazy najdete vždy u jednotlivých koncertů). Super hotel, jedlo je genialne a pivo tiez.


Urcite sa tu budeme pravidelne vracat. Bazen v cene a je moznost ist do sauny ci na masaz a aj badminton a ping . Resort Sepetná se nachází v krásném prostředí uprostřed malebných Beskyd. Pro chvíle odpočinku vám poslouží široká nabídka masáží a bylinkových koupelí.

Hotel Sepetná nabízí pohodlné ubytování ve dvoulůžkových pokojích a stylových. Návštěvníci Sepetné mohou využít krytý nerezový bazén, vířivku, parní kabinu, finskou saunu, bublinkovou lavici, masážní chrlič, dětský bazének s vodní stěnou,. RelaxCentrum hotelu Sepetná je uideálním místem pro sportovní aktivity i relaxaci.


V nabídce jsou masáže rodilými Thajkami a další relaxační procedury. Relaxace, sauna, solárium, masáže , vířivá koupel. Vašich informací je tam fantastický .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky