čtvrtek 18. února 2016

Lilek s mozzarellou

Lilek s mozzarellou

Toto jídlo je vhodné i pro vegetariány. Plněný lilek patří k nejoblíbenějším úpravám této mnohotvárné zeleniny. Místo masové náplně vyzkoušejte čistě vegetariánskou. Zapečený lilek s mozzarellou.


Lilek s mozzarellou

Vychutnejte si recept na grilovaný lilek s rajčaty, mozzarellou a bazalkou - je to snadné a rychlé. Recept Marcela Ihnačáka na zapečený lilek s mletým masem a mozzarellou najdete na našich stránkách kuchynelidlu. Dokonalé spojení lilků, rajčat a mozzarelly. Lilek opláchneme, odkrojíme špičku a podélně rozřízneme.


Pomocí nože nebo lžíce vyřízneme vnitřek tak, aby nám uvnitř zůstala maximálně půl centimetrová . Lilek omyjeme a nakrájíme i se slupkou na kolečka. Mleté maso nabízí v kuchyni spoustu možnosti! Vyzkoušejte Marcelův recept a zapečte ho s lilkem a. Dnes zeleninová polévka s čirokem a zapečený lilek s mozzarellou a rajčaty, vařený brambor. Tomatová polévka s mozzarellou. Vypečený lilek se zeleninou a kořením, podávaný s rozpečenou bagetkou.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Lehká, pestrá, vyvážená a nebesky dobrá kombinace lilku, rajčátek, fíků a mozzarelly lahodí oku, potěší chuťové pohárky a dodá tělu ty správné živiny. Dobrou chuť se Světlanou Lavičkovou a Sobotní kuchařkou Českého . Menu, Vegetárna Štítky: lilek, mozzarella, tofu . Zdeněk Pohlreich vaří oblíbené zapékané lilky s kečupovou omáčkou. Nejdéle bude trvat, než lilek nakrájíte na tenké plátky. Minilaskonky s oříškovou náplní.


Marinovaný lilek s kozím sýrem na . Rádi bychom Vás informovali, že internetový prohlížeč, který nyní používáte, není pro Voyo podporován. Pro využívání služby Voyo na počítači použijte prohlížeč . Lilek nakrájíme na kolečka, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance a osmažíme na . Podávejte horké nebo o pokojové teplotě s křupavým italským chlebem. Lilek jsem nakrájela na plátky, posypala solí a nechala zhruba minut na prkýnku vypotit. Cherry rajčata jsem nakrájela na poloviny a mozzarellu. Oloupejte lilek , okraje odkrojte.


Lilek s mozzarellou

Pak lilek nakrájejte na kolečka o tloušťce cca cm. Ve velkém hrnci necháme vřít vodu, do které lilky vhodíme. Lilek se dá velmi dobře kombinovat s nejrůznějšími surovinami, skvěle se snoubí s. Lilky překrojte a vydlabejte.


Dužinu nakrájejte nadrobno a nechte stranou. Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli a po chvíli přidejte . Samozřejmě nesmí chybět tradiční salát caprese (jedná se o salát z rajčat s mozzarellou ). Velmi chutný je i lilek , parmazán, houby nakládané v oleji či kapie v . Lilek zapečený s mozzarellou , rajčaty a parmazánem. Aubergine baked with mozzarella, tomatoes and parmesan cheese.


Zámek Červený Hrádek u Jirkova s kapacitou až míst je vhodný k pořádání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky