čtvrtek 18. února 2016

Dubová kůra koupel

Koupel z dubové kůry působí blahodárně na poraněnou kůži. Díky svíravým účinkům zastavuje krvácení, léčí nehojící se mokvavé rány a hemeroidy. Další složkou je řepíková nať, která také obsahuje třísloviny a urychluje hojení ran. Sedací koupel z dubové kůry má svíravý, protikrvácivý a protizánětlivý účinek.


Sedavé koupele v odvaru z dubové kůry se osvědčily lidem trpícím na hemeroidy. Toto onemocnění cév nacházející se v oblasti konečníku .

Napomáhá při léčbě hemoroidů, ekzémů a při nadměrném pocení nohou. Příprava koupele vám zabere jen pár minut, ale účinky potrvají podstatně déle. Působí příznivě při hemoroidech, též při nadměrném pocení. Příprava: Koupelový sáček vložíme do vany s teplou vodou příjemnou vašemu tělu a . Věděli jste o tom, že dubová kůra skvěle funguje jako prevence proti hemoroidům. Formou koupelí a obkladů na inkriminovaná místa dosáhnete kýžené úlevy.


Odvar na sedací koupele , obklady a omývání: Do hrnce nalijeme litru vlažné kohoutkové vody a vsypeme polévkové lžíce dubové kůry. Nejčastěji se používá jako podpůrný prostředek při léčbě .

Z dubový kůry si udělej sedavou koupel , nech co nejdéle luhovat, aby to bylo dost silné. Pro mnohé je samozřejmě jednodušší si zakoupit dubovou kůru a výrobky z ní. Sedavá koupel nebo masti s obsahem dubové kůry můžou být . Jinak v lékárně mají dost mastiček a nějaká šikovná . Ahojte Chci se zeptat jak si udělat sedací koupel z dubové kůry …to mám ten odvar zředit s vodou do lavoru?


Tato vonná směs himálajské koupelové soli s dubovou kůrou se skvěle hodí pro uklidňující a relaxační koupel. Himálajská sůl je výborná k péči o pokožku, . Tyhle byliny postaví nohy na nohy: tymián, heřmánek, máta, dubová kůra. Dopřejte svým nohám voňavou koupel nebo domácí mazání a máte . Vis Plantis gel pro intimní hygienu, šalvěj a dubová kůra 5ml. Ale s použitím správně zvolené bylinné koupele nebo soli do koupele s přídavkem třeba dubové kůry , se i večerní očista může stát uzdravující nejen pro nervy, . Bylinná koupel DUBOVÁ KŮRA působí příznivě při hemoroidech, křečových žilách, též při nadměrném pocení.


Je bohatým zdrojem tříslovin. Dubová kůra Valdemar Grešík v obchodech na Zboží. V lidovém léčitelství se též používá na různé . Taky je požívána ženami po porodu při hojení porodních cest.


Je známá pro své svíravé a protizánětlivé účinky, které urychlují hojení ran.

Epsomská sůl do koupele s dubovou kůrou. Nálev z usušené dubové kůry se používá několikrát denně ve formě výplachů a obkladů. Ať se jedná o sprchový gel s přídavkem dubové kůry či mast z dubové kůry , ale také dubová koupel. Používá se odvar z mladé kůry sebrané . U hemeroidů jsou velmi vhodné sedací koupele z dubové kůry , které mají při bolestech utišující efekt. Na mírném plameni povaříme minut polévkové lžíce.


Koupel s dubovou kůrou je obohacena o účinky kůry a éterických olejů. K čemu je dobrá dubová kůra v gelu v těhotenství? Není nic lepšího, než si po dlouhém dni dát lázeň s jednou z mnoha Byliných koupelí značky Grešík.


Nálevová sáček se vkládá přímo do . Oblíbený a osvědčený je především gel z dubové kůry , který si můžeme vzít všude s sebou a nemusíme trávit čas přípravou sedací koupele. Odvar se použije několikrát denně k obkladům, případně koupelím. Obklady a koupele jsou vhodné ke zmírnění reakce kůže při omrzlinách a mírných popáleninách, krvácejících a hnisajících ranách .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky