pátek 12. února 2016

Levandulová farma starovičky

Levandulová farma starovičky

Dagmar Sedláčková Humpolíková. Když jsem se minulý rok o této farmě dozvěděl,přijeli jsme už po sklizni. Letos jsem si to hlídal a když říkali,že v pátek . See this route and plan your own adventure with komoot! Dnešní výlet nás zavede na levandulovou farmu Lavandia, která se nachází na Jižní Moravě ve . Na základě vaší reportáže jsem vyrazil do Staroviček na levandulovou farmu.


Na levandulové farmě jsem v životě nebyla, takže když jsme zjistili, že se jedná nachází . Starovičky , nedaleko Hustopečí a Lednicko-valtického areálu. Erfahr alles zu diesem Ausflugsziel mit Bildern und 1 . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Levandulová farma z jižní Moravy.


Zobrazit web levandulové farmy štít logo. Vítejte na stránkách chráněné dílny Hands s. Nanuk levandule a jahoda. Jedinečná levandulová farma ve Starovičkách na Hodonínsku v. Starovicky TourisTripAdvisor has reviews of Starovicky Hotels, Attractions, and Restaurants making it your best Starovicky Tourism resource. Top-rated Starovicky Things to Do.


Blízko úžasná levandulová farma , pěkné dárečky i zajímavá káva. V období kdy levandule rozkvete, si jí sem . Proletěli jsme se s dronem nad fialkovými lány u Staroviček. Nejkrásnější výlety jsou ty spontánní, jako tento. Výletujeme na motorce Honda xa projíždíme krásy Jižní Moravy. Bezděkov je malá vesnička nedaleko Úsova, v místech, kde úrodná Haná pomalu začíná přecházet v Zábřežskou pahorkatinu.


Hostinec U Tesaře - Grmelova Brno. MARINADA STORE - Jiráskova 1 Brno. Krčma na náměstí - Tři Studně 23.


Až sem pojedete, nenechte se odradit vchodem ( vjezdem do garáže ). LEVANDULOVÁ FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete ochutnat levandulový sirup, džemy, levandulové výrobky pro váš domov a sazenice . Jsme malá rodinná farma z Podřipska zaměřená na pěstování levandule s několikaletou tradicí. Více o levandulové farmě .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky