pondělí 8. února 2016

Hecht 548 sw náhradní díly

V PDF souboru naleznete rozkres produktu s . Náhradní díly pro zahradní techniku HECHT Prodej a servis zahradní techniky. Zapalovací svíčky Sekacky_Lawn mowers_Kosiarki do trawy_Fűnyírók - HECHT. Křovinořezy a vyžínače HECHT - neoriginální ND. Karburátor pro generátory HECHT (neoriginální náhradní díl ). Nůž pro sekačky HECHT 46cm - mulčovací (neoriginální náhradní díl ). SBĚRACÍ (neoriginální náhradní díl ). Na našem e-shopu nabízíme také náhradní díly na zahradní a komunální techniku. NÁHRADNÍ DÍLY , ZAHRADNÍ PALÁC.


Unašeč nože pro HECHT 5S, 5SW a jiné (neoriginální náhradní díl ). Benzínová sekačka s pojezdem, motor HECHT OHV 1cm . Tady máš katalog i možnost objednání náhradních dílů. BENZÍNOVÁ SEKAČKA HECHT 5SW. Provoz zajišťuje kvalitní motor HECHT OHV o jmenovitém výkonu kW, který spolehlivě zvládne žací nůž i pojezd. HECHT 5SX je limitovaná edice - dovybavená verze travní sekačky HECHT 5SW 5in která je v letošním roce nejoblíbenější sekačkou v ČR a získala . Porovnání cen nahradni dily sekacky hecht 5hsw, srovnání cen nahradni dily.


Dům a zahrada - Hecht bazar. Prodám náhradní díly na sekačku hecht 541SW: 2x př. Motorová sekačka s pojezdem HECHT 5SW in 1 . Dily nahradní oleje filtry noze řemeny. Náhradní plynový píst s brzdou pro křesla Detail Luxor, Luna, Jazz, Nobless, Design, Fast, Ross a Bella.


Píst může být použitý i pro jiná křesla, pokud odpovídá . Speciální nůž pro zahradní sekačky pro snadnější sběr mokré trávy. Vhodné pro sekačky HECHT 5SW , 54SX, 5SWE, 54SXE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky