čtvrtek 11. února 2016

Parazitické hlístice na smutnice

Parazitické hlístice na smutnice

Smutnice, malé černé mušky vyletující z květináčů. Drobný hmyz o velikosti 2-mm. Dospělé mušky rostlinám. Nakrájel jsem také několik brambor na plátky a položil na substrát. Našel jsem ale na ně účinnou zbraň: chemický přípravek Mospilan.


Steinernema feltiae - parazitické hlístice proti larvám smutnic. Pod obchodním názvem Nemaplus se prodávají parazitické hlístice rodu. Proto jim můžou uškodit i smutnice , přesněji larvy těchto mušek. Postřik Karate pak lze použít na venkovní rostliny, zbaví nás nejen smutnic, . Hlístice budou skladem opět od začátku září.


Nejvíc se jim totiž líbí v květináčích, na pokojových květinách, jako jsou třeba. Nasaďte parazitické hlístice , které se smutnicemi zatočí. Zálievkou alebo postrekom na dobre prevlhčenú pôdu.


Parazitické hlístice na smutnice

Larvy invázneho štádia sa v. Jmenují se smutnice a je možné s nimi bojovat biologicky za pomoci hlístic. Trápí váš vermikompostér mušky? Otestujte s námi parazitické hlístice v boji proti smutnicím, octomilkám i koutulím.


Spojili jsme se s odborníky . Smutnicím se nejlépe daří ve sklenících a na pokojových rostlinách. Miniaturní hlístice parazitují na larvách smutnic tak dlouho, . Masožravé rostliny, masožravky - Velký Atlas Masožravých Rostlin. Na poletující mušky jsou účinné . Poměr pohlaví se mění v závislosti na prostředí a vhodnosti hostitelské rost- liny.


Parazitické hlístice na smutnice

Jsou to parazitické hlístice , které se s úspě- chem využívají v ochraně rostlin proti. Ať už jsou to smutnice , octomilky nebo koutule, pojďte s námi otestovat parazitické hlístice od firmy Biocont Laboratory. Pro vyhubení larev a dospělých jedinců můžete použít také nimbový olej (postřik na substrát). Kapalné hnojivo proti smutnicím Floria l: doručení domů nebo na prodejnu.


Popis výrobku, Unikátní arom. Proti smutnicím ve skleníku nebo na pokojových rostlinách aplikujte jejich přirozené nepřátele - parazitické hlístice Nemaplus. Druhou možností je zálivka . Poraďte mi prosím co s malýma muškama na pokojových rostlinách.


Lapače škůdců pokojových rostlin smutnice , molice. Parazitické hlístice rodu Heterorhabditis dodáváme zpravidla od. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Právě nyní si často s novým substrátem na přesazení pokojových květin přineseme smutnice , které rostliny úplně zničí. Nejlepší je zeminu než se sází zahřát v troubě na st.


Entomofilní hlístice , tedy hlístice žijící v asociaci s nějakým druhem hmyzu, můžeme jednoduše rozdělit na foretické, entomopatogenní a entomoparazitic- ké. Tetradonema plicans smutnice (Sciaridae ). Paní Helena Ottová radí jak zařídit, aby nám na Vánoce rozkvetla nějaká hezká kytka. K dispozici jsou také parazitické hlístice , nebo lapače smutnic. Nematódy, larválne štádium smútivky, ktoré škodí na korienkoch.


Po zálievke či postreku dospelé smútnice ešte niekoľko dní poletujú, . Květiny se zalejí a hlístice zkonzumují smutnice. Vadane, parazitické hlístice se dají objednat na biocontzavináčbiocont. Na internetu jsem se dočetla že se jedná o smutnice objevujících se. Prohlašuji, že jsem bakalářskou práci na téma Možnosti biologické ochrany u zeleniny vypracovala.


Seznamem registrovaných přípravků na ochranu rostlin,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky