pondělí 29. února 2016

Horský hotel jeseníky

Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu. Dobré ceny a žádné rezervační poplatky. Přečtěte si hodnocení hotelů od . Osada Vidly, ve které se nachází, je jednou z . Zdarma k dispozici Wi-Fi připojení, bazén, parkování, herna a dětský koutek.


Chcete si zajet na hory a nevíte kam?

Hotel Červenohorské sedlo je útulný horský tříhvězdičkový hotel , který stojí v . Horský hotel zaměřený na cyklisty, turistiku a lyžování. Vhodné podmínky pro turistiku, cyklistiku i lyžování. Půjčovna kol přímo v hotelu. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Skvělé animační programy, wellness a saunový svět, vynikající gastronomie a hory zážitků v horském resortu.


V údolí chrastického potoka V okolí je možnost kratších . Jeseníky DNES - aktuální informace.

V zimě pravděpodobně využijete chaty, ubytovny a hotely. Relaxujte s rodinou v náruči jesenickej prírody. Rozsáhlé sály pro konference,. Horsky hotel Figura: In the heart of the Jeseniky Mountains - See traveller reviews, candid photos, and great deals for Horsky hotel Figura at TripAdvisor.


Hotel Vidly je svým charakterem a kapacitou zaměřen nejen na ubytování rodin s dětmi, ale také především pro pořádání firemních párty, školení, . Levné ubytování na horách přímo u sjezdovky. V současné době není k dispozici. Poskytujeme ubytování v různých kategoriích – apartmány, hotelové pokoje, pokoje s. Ubytování u sjezdovky, apartmán, penzion, hotel, chata, vlastní wellness , zázemí pro děti. Díky její jedinečné poloze si můžete vychutnat krásy . Horské minikáry v létě a snowtubing v zimě Ramzová – 9m od hotelu.


Našim posláním je dělat lidi spokojenější. Poloha, Horský Hotel Hubert se nachází v ideální poloze pro strávení zimní i letní vaší pohodové dovolené čí odpočinku. Krásný Hotel Vidly nabízí kavlitní ubytování s wellness. V těsní blízkosti obce Karlovy Studánky.


Hotel vlastní svůj lyžařský vlek s večerním lyžováním, který je . Nachází se v malebných horách uprostřed nejoblíbenějších sportovních . Je také ideálním místem pro pořádání.

Rodinný Hotel Křížový vrch se nachází na stejnojmenném vrcholu v oblasti Nízkého. Neopakovatelné kouzlo dává místu, jež se nachází v nadmořské výšce 7m, jeho . Pohodlný nákup dovolené se. Sportovní vyžití po celý rok. Parkování, bazén a wifi zdarma.


Ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém hotelu uprostřed hor plných zážitků. Wellness hotelu Vista, v penzionu nebo na horské chatě. Stylová restaurace nabízí vynikající zvěřinové speciality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky