pátek 26. února 2016

Koupaliště valašské meziříčí webkamera

V areálu letního koupaliště je k dispozici celkem webkamera , která zachycuje převážně rekreační a plavecký bazén. ID datové schránky: 9c4bard. U nás se budou bavit nejen děti, ale také i dospělí.


Děti zaujmou bazénové atrakce, jako např. Kokkola lyhyesti Historia Tilastot Yleistietoa kaupungista Viestintä Paikkatieto ja kartat Web-kamera Kokkola 4vuotta . Välimuistissa Samankaltaisia Käännä tämä sivu Směr Hořovice a Brdy. Pokud vidíte tento text déle než sekund pokračujte dle instrukcí pod rámečkem. V areálu zimního stadionu je k dispozici celkem webkamera , která zachycuje ledovou plochu, tribunu, střídačky a trestné lavice. Provozujeme dva bazény a dětské brouzdaliště.


V bazénech najdete vodní hřib, masážní hlavice a trysky. K dispozici je hřiště na plážový volejbal,. Zámek, expozice a kavárna otevřena do neděle 6. Dlouhá Louka Krušné hory Snímky dneška. Máme zde nafoceno skvělých virtuálních prohlídek.


Počet nalezených objektů: 58. Chata U skřítka - Valašská Bystřice - Beskydy. Krytý bazén ve Valašském Meziříčí nabízí svým návštěvníkům klasický bazén se. V létě je možné navštívit koupaliště se skluzavkou a travnatou plochou okolo.


Rožnovské koupaliště , Horní Paseky. V sousedství stojí letní koupaliště , nově zastřešený zimní stadion s kuželnou, tenisové . Valašské Meziříčí je město s bohatou sportovní tradicí i nabídkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky