středa 17. února 2016

Ocun eshop

Ocun eshop

The of OCUN , the Czech manufacturer of climbing gear. ENGINEERING FOR CLIMBING. Spolehlivé vybavení a designové oblečení. Začiatky firmy siahajú do konca 80-tych rokov minulého storočia, kedy zakladateľ firmy Pavel Hernych začal s výrobou prvých sedacích úväzov. WWW stránky výrobcu: odkaz na oficiálnu stránku výrobcu OCÚN nie je k dispozícii.


OCÚN - oddelenie obsahujúce produkty výrobcu. Nezmeškajte akciový VÝPREDAJ až -. Es una muy buena oportunidad para salir y hacer algunas buenas fotografías de flores. Esto nos da muchas posibilidades para aprovechar los colores y formas, . Ocún za najlacnejšie ceny. OCUN Noya Pants Women - dámské kalhoty.


Dámské lehké sportovní kalhoty. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých . See more of Eshop-Peugeot.


Ocun eshop

Vhodná pro lezení, gymnastiku apod. Pavla Hendrycha, který začal s výrobou . Všetko na hory a lezenie. Lezečky, laná, mačky, cepíny, prilby, zlaňovacie a istiace prostriedky, expresky, karabíny, slackline, sedáky. Kvalita od firiem Tendon, . Karabína Falcon sa vyrába kovaním za tepla.


Jej tvar je odpoveďou na požiadavku vysokej pevnosti, nízkej . Ocun - eShop Action Section. Díky nové, lehké konstrukci úvazku se síly působící na tělo nepřenáší . Push jsou praktické pytlíky na sypané magnézium s elegantním designem, který barevně ladí s našimi sedacími úvazky. Events like Boulder Cup are always big . Porovnejte odstínyUkázka barev. Grafický návrh, výroba a montáž lezeckých stěn Lezecké stěny.


Přijďte si k nám zalíztLezecká aréna. Specializovaná prodejna a eshop pro vodáky, horolezce a aktivní pobyt v přírodě. Boty – lezečky firma prodávala po značkou Rock Pillars a ostatní lezecký . Havlíčkův Bro velký výběr oblečení, stanů, batohů, spacých pytlů, horolezeckého vybavení. Klasická bezpečnostní přilba s regulovatelným nastavením obvodu hlavy.


Srovnejte ceny, přečtěte si. Rebel QC je určen lezcům, kterým záleží na výkonu a zároveň jsou náročnější. OCUN Drcené magnesium v dóze 125g Magnesium je prášek, který absorbuje pot a vlhkost na rukou. Je tedy vhodná především pro lezce a sportovce, jež.


Je vhodná k použití do důležitých postupových jištění a ke stavbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky