pátek 3. července 2015

Švehlák půjčovna

Provozování půjčovny nářadí a stavební techniky. Půjčovna SEGWAY vozítek, Zlín. Půjčujeme přívěsný vozík s maximální nosností 7kg.


Provádíme menší výkopové práce okolo Vašeho domu . KM technik Zlín - půjčovna nářadí. Wave Boat 5pro vodní skútr s vlekem. Krumlov, U Poráků 5(Železářství a půjčovna nářadí Král). Vybrat jinou z poboček.


Studny, vodní zdroje, Důlní, razící a vrtací práce, Základy, opěrné zdi. DINAZ, CENTRUM STAVEBNÍ MECHANIZACE ZLÍN - třída Tomáše Bati 36 Louky, Zlín. Stavební stroje, nářadí - půjčovny , Nářadí - prodej, servis, Zemní práce. Potřebujete něco jednorázově opravit a nechcete si kvůli tomu kupovat nářadí? Pomůže Vám půjčovna nářadí v OBI!


Rádi Vám za mírný poplatek zapůjčíme . Pronájem stavební techniky, nářadí , zahradní techniky a bagrů. Naše půjčovna nářadí disponuje širokým sortimentem strojů určených. Pozemních stavbách Zlín , a. Půjčíme Vám mycí stroj, průmyslový vysavač i vysokotlaký čistič.


Kontaktujte nás, rádi Vám doporučíme to nejvhodnější. NÁŘADÍ VÍTEK CZ - Prodejna nářadí. Prodej a půjčovna nářadí pro stavbu, dílnu a zahradu. AUTOPŮJČOVNA BRNO - ZLÍN - MORAVA Brno-město.


P U strojů a nářadí označených tímto symbolem může být účtováno příslušenství nebo spotřební materiál. Vodou chlazená elektrická pila s celoobvodovým diamantovým kotoučem na řezání. Pokud si chcete objednat vypůjčení strojů na daný termín, prosím kontaktujte nás předem telefonicky na uvedených telefonních číslech a my Vám vybraný stroj . Správná adresa v oblasti pronájmu strojů a nářadí. Nabízíme možnost zapůjčení našich stavebních strojů a nářadí (svářečky, rozbrusovačky, řezačky, elektrická kladiva aj.) více o půjčovna strojů a nářadí.


Kde je půjčovna strojů, nástrojů, nářadí či stavební techniky? Stroje, Nástroje, Nářadí - Zlín. Provozujeme také půjčovnu lešení a nářadí – u nás si můžete zapůjčit …. Nabízíme prodej zahradních sekaček, dále prodáváme traktory, vodní čerpadla, křovinořezy, . Zahradní technika - prodej, půjčovny. Prodej, pronájem a servis omítací a dopravní techniky, stavebních výtahů, pump na beton a další specializované techniky.


Specializovaný prodej stavebního . Denní půjčovné - bruska je zapůjčena zpravidla ráno po 7. Zlín -Prštné, Petr Hochfelder - HPmetal Spojovací materiál. Pujčovna elektrického nářadí Hilti. Na čištěné místo pomocí čerpadla spolu s teplou vodou vstřikuji chemický roztok.


Nabízeme níže uvedené stroje k zapůjčení. V případě Vašeho zájmu o pronájem stroje nás prosím kontaktujte. Vyjmout nádobu - napustit teplou vodou (do 40ºC) a rozmíchat jednu dávku čističe 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky