pátek 31. července 2015

Převodovka dsk317 bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dsk 317. Vari - převodovka DSK 3po opravě a přetěsnění. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Dům a zahrada - Dsk 3bazar. Vozik , kola , převodovka dsk 3, spojovací těleso.


Malotraktor VARI GLOBAL s převodovou skříní DSK -317. S je určen pro těžké práce, jako je obdělávání půdy, rotavátorování nebo převážení nákladu. Zahradní malotraktory, prodej a servis, akce, akční ceny, slevy, použité stroje, bazar. Na tyto převodovky se snadno připojuje motorová jednotka s klečemi a s. Muzete si vybrat motor vari jikov nebo motor honda, prevodovka dsk 3, prevodovka t2 prevodovka dsk 31 316PSZ se zpateckou,rotavator, pluh, . DPH nebo novou čtyřtaktní převodovku. PSVN je určená pro pohon aktivního příslušenství.


HONDA GSV19 převodovka DSK3, tažná náprava TN0 vnitřní závaží na kola, závěs, . Inzeráty prevodovka dsk - 317. Prodám VARI jednotku viz foto, r. Bezplatná inzercia, prevodovka dsk - 3predaj a inzercia. Hledáte Vari - rozebraná převodovka DSK 3na díly?


Procházejte největší české bazary najednou. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si . Kompletní, včetně poloos, kol, vnitřních a vnějších závaží do kol, obou držáků . Závaží kg s upevňovací kličkou. KS závaží stačí k vyvážení veškerého pasivního nářadí VARI.


Vlastním převodovku dsk 3r. Dodacia lehota: Skladom, dodáme do hodín. DSK-31 clona výfuku VARI, dekompresný ventil, dorazový šrób. DSK - 3, AKY-35 kotúč spojky T-2 krúžok 30x2.


Adaptér lištové sekačky LSE-1je určený ke všem modifikacím převodovky DSK -316. Jeho znovu zavedení do výroby si vyžádali zahraniční. Málo používaná, poslední roky zcela bez . SLEVA NA VYBRANÉ NÁHRADNÍ DÍLY K PŘEVODOVCE DSK 317. Akce platí do odvolání a pouze na nákup přes košík E-shopu.


Vše připraveno ihned k provozu bez oprav. Pila Stihl MS 2C-M je určená zejména pro těžbu stromů slabšího a středního průměru kmene. S vysokým výkonem motoru při nízké hmotnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky