středa 15. července 2015

Štípací kleště cimco

Štípací kleště cimco

Kvalitní ruční profi-nářadí. Odizolovávací nářadí - odizolovávací kleště , kabelové a kapesní nože. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Minimální množství k odběru: ks.


Štípací kleště cimco

Skladová dostupnost: Na dotaz i. Kategorie: Kleště a kabelové nůžky. Cena: 46Kč (56Kč s DPH). ELEKTElektronik-Seitenschneider ovalrunder Kopf, schräg, mit Schneidwate Präzisions-Elektronikzangen mit durchgestecktem.


Boční štípací kleště na elektroniku, až do Ø mm. RUČNÍ NÁŘADÍ, NÁSTROJE A POMŮCKY - Ruční nářadí - Kleště a pinzety - Štípací. Technické specifikace pro produkt Cimco štípací kleště elektronik 132mm se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt Cimco štípací . CIMCO 1000Štípací kleště VDE DIAMANT - 1mm. Kód CI1000Výrobce NÁŘADÍ CIMCO s. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: štípací kleště.


Štípací kleště cimco

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Nikdy nevíte, co budete potřebovat přeštípnout. Stranové štípací kleště se širokou zaoblenou hlavicí.


A na co ani kombinačky nestačí, pomůžou právě štípací kleště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky