středa 22. července 2015

Mořidlo na dřevo vodou ředitelné

Vlastnosti: - vodou ředitelné mořidlo na dřevo. Vašeho přání i jako vodou ředitelná mořidla. Nezřídka tak získáme na méně vzhledném materiálu vzhled krásného exotického dřeva. Mořidlo je rozpustitelné v 1l vody a pokryje plochu cca m2.


Kód skladu michane- moridlo. Nabízíme vám mořidla určená pro jehličnaté i listnaté dřeviny.

Výsledný obraz dřeva může být negativní nebo pozitivní, odstíny mořidel mohou. Velkou výhodou vodových mořidel UHB je možnost jejich použití pod vodou ředitelnými laky, . Lihové mořidlo na dřevo je kapalný nátěrový přípravek s obsahem kvalitních pigmentů určený k barevnému moření dřevěných předmětů v interiéru i exteriéru. Druh dřeviny, způsob aplikace, hustota dřeva a kvalita broušení mohou ovlivnit výsledný . Jedná se především o fixativum ujmožňující přelakování vodou ředitelnými laky a omezující problém s krvácením mořidla do laku. Dále jde o smáčedla, která . Oleje, vosky a mořidla na dřevo.


Bezbarvé vodouředitelné laky na dřevo. Flügger Natural Wood Mořidlo na Dřevo.

Vodou ředitelné mořidlo na barvení neošetřeného dřeva v interiéru . Poskytuje dřevu matnou barvu a vodě a nečistotám odolný povrch bez lesku. Mořidlo určené k ochraně a dekoraci tvrdého i měkkého dřeva. Jednoduše se aplikuje i na hrubé povrchy.


Ideální pro ošetření zahradního nábytku, pergol, . LAZUROL LIHOVÉ MOŘIDLO na dřevo LAZUROL lihové mořidlo je barevný koncentrát na lihové bázi. Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů . Už šedesát let Finsko upravuje své dřevo s Tikkurila Valtti produkty. Pro stolaře a truhláře nabízí Remmers laky a mořidla na dřevo ve špičkové kvalitě, pro. Zdůrazňuje strukturu dřeva díky transparentním odstínům a . Lazury, na rozdíl od mořidel , dřevo nejen barevně tónují, ale poskytují mu i. K nátěru dřeva v interiéru jsou vhodnější vodou ředitelné laky.


LIGNOSERVIS nabízí široký sortiment barev a laků, lepidla na dřevo , mořidla , brusivo, tmely. Celá škála barevných odstínů umožňuje vyniknout přirozené kráse dřeva. Speciální vodou ředitelné mořidlo s antikizujícím efektem Pokud se aplikuje na . Dodáváme profesionální nátěrové hmoty na dřevo. Základní barvy na dřevo - Nejlevnější barvy laky u nás.


Specializujeme se na vodou ředitelné nátěrové hmoty určené především k povrchové.

Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocujeme ve. Obecně se dá říct, že mořidlo více vsákne (penentruje) do dřeva a na. Syntetické nátěry bývají většinou nejodolnější, vodou ředitelné jsou naproti tomu. Přípravek poskytuje řezivu . Použití, Ředitelný vodou.


Moření dřeva se od dob natírání volskou krví se hodně změnilo. ILVA - profesionální nátěrové hmoty na dřevo. Pokud si nepřejete přírodní odstín, můžete dřevo namořit.


Mořidla výrazně oživí přírodní krásu dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky