středa 15. července 2015

Sekačka dakr panter

BriggsStratton HP, . Náš odborník představuje bubnovou sekačku Panter FD-od české. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Prodám sekačku ubnová sekačka dakr PROTON 2. Dakr DZS 1čtyřdisková sekačka. Zakládní sestava stavebnice . Stavebnicová bubnová sekačka . Pojezd: ano, rychlosti. Využijte nákupu sestavy s . Ložisko domečku (misky) spojky DAKR RZS empty.


Sekačka dakr panter

Nový stroj, kde jsou uplatněny veškeré zkušenosti, jež jsme doposud získali. Jde o unikátní řešení, které má několik skvělých předností. Robustní, jednoduše ovladatelná bubnová sekačka s pojezdem pro svahovité terény s plochou do 10. Disková sekačka na vysokou trávu DAKR Panter DZS 12 pracovní záběr 25m. Sekačka DAKR Panter FD-2H s hydrostatickou převodovkou a sedačkou.


Bubnová sekačka DAKR RZS1- Drum mower for high grass. PANTER FD-EGYTENGELYES TRAKTOR. Stroje DAKR - k objednání a vyzvednutí na naší prodejně - ideálně po předchozí telefonické domluvě . Sekačky Tekton se používají nejen pro sečení luk a. Disc mower for high grass, working width 1. TANIER pre kosačku DAKR RZS-6 RZS-6 Mountfield RZS 16/a Panter Tento.


Sekačka dakr panter

Nôž DAKR Nôž pre bubnové kosačky DAKR RZS, RZS 6 RZS 6 LAKR, . Další ukázky práce s DAKR FD-5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky