středa 29. července 2015

Bambusové tyče masáž

Bambusové tyče jsou vhodné na masáž celého těla. Jsou ideálním pomocníkem maséra při provádění masáže s menší námahou a zátěží rukou, zápěstí a prstů. Profesionálna sada kusov bambusových masážnych tyčí je určená pre použitie v masérskych a . Profesionální sada kusů bambusových masážních tyčí je určena pro použití v masérských a terapeutických salonech, v luxusních wellness a spa centrech. Klikněte na odkaz bambusové tyče na masáž a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.


Materiál: přírodní bambus masivní, lakovaný bavlna (sáček).

Vyzkoušejte tajnou pomůcku čínských terapeutů – bambusové tyče. Jak svým klientům dopřát . Základnými pomôckami masáže sú nahrievané hladké bambusové tyče rôznej veľkosti a originálny masážny bambusový olej. K masáži se používají nahřáté bambusové tyče Liyoli pocházející ze Srí Lanky. Bamboo masáž má vynikající uvolňující, zklidňující, reflexní a lymfatické . Prezri si u nás bambusove tyce a porovnaj ceny v 10.


Při bambusové masáži se používají teplé bambusové tyče různé délky a průměru. Tato krásná masáž je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační účinky. Nabídka bambusové masáže.

Kombinovaná masáž zad a šíje (lávové kameny, bambusové tyče ), minut . Používajú sa pri nej nahriate bambusové tyče rôznej hrúbky a dĺžky. Tato masáž je velice účinná procedura, která má vynikající uvolňující,. Bambuterapia Kit pro tělo i masáž obličeje cañas. US$ Bez daně 4US$ S daní.


K masáži celého těla se využívá bambusové tyče , kterou docílíme dokonalého uvolnění svalů a tím dlouhodobý účinek masáže. Zbavíme Vaše tělo napětí a stresu. Liyoli, které jsou jediný originální výrobek v ČR k použití přímo na. Spojením této masáže a BIO olejů, které se . Funguje podobně jako lymfatická masáž. Jedná se o ojedinělou, speciální vytvořenou terapeutickou masáž , která je.


Při této masáži používám prvky z Havajské masáže Lomi Lomi, nahřáté lávové kameny, bambusové tyče a dále využívám k masáži i baňky. Každá z tyčí je určena pro danou část těla – tím . Každý bambus je speciálně určen. V posledních letech vzniká v USA tzv.


Při této masáži se masíruje postupně celé tělo, podle časových možností klienta a jeho přání i obličej a hlava. Celková masáž speciálními bambusovými tyčemi, která blahodárně působí proti. Masáž od tenké bambusové tyče. Obsahuje práci s tlakem a daným typem bambusové tyče , které jsou nahřány .

Základními elementy masáže s použitím bambusu jsou speciálně hladké bambusové tyče různé velikosti a masážní bambusový olej. Základnými prvkami masáže sú špeciálne hladké bambusové tyče rôznej veľkosti a originálny masážny kokosový olej. Tomáš Rak, masáže Olomouc, masaze -tomasrak.


Pro masáž používáme plné bambusové tyče , kterými se provádí různé formy tření a presůr. Základnými elementami masáže s použitím bambusu sú špeciálne hladké bambusové tyče rôznej velkosti a masážny bambusový olej. Velice vydatná a zároveň přijemná masáž celého těla a obličeje.


Při masáži se používjí bambusové tyče vícero velikostí a stimulujeme jimi masírovanou část těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky