pátek 31. července 2015

Jodisol příbalový leták

Je to tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodofor) s možností širokého použití. Informace pro použití, čtěte pozorně! Příbalová informace - VP.


Jodisol příbalový leták

Stáhnout si příbalový leták. Jedná se o tříprocentní lihový. V naší internetové lékárně nabízíme volně prodejné přípravky z kategorie vitamínů, potravinových doplňků, kosmetiky a přípravky pro péči o vaše zuby. Přípravek se užívá jako povrchová dezinfekce kůže,. Nedochází-li k prokazatelnému hojení do dnů, poraďte se s lékařem.


JODISOL roztok g účinný dezinfekční přípravek. Zdravotnické prostředky . Jodisol spray 7g od SpofaDental jen za 1. Skrýt filtr Zrušit filtr. Lze užít k výplachu úst proti bakteriím. Před použitím pečlivě přečtěte příbalový leták. Léčivý přípravek, SUKL kód:.


Humánní léčivý přípravek. SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU 1. V případě jakýchkoliv otázek nebo nejasností se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Před užitím léku čtěte příbalový leták.


Vyberte léky s dostatečnou trvanlivostí. K dezinfekci povrchových kožních poranění (např.po odstranění klíštěte), k antiseptickému ošetření infekčních . Držitel rozhodnutí o registraci: A. Menarini Industrie Farmaceutiche Ruinite S.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky