čtvrtek 30. července 2015

Taktická sekera

Taktická sekera

Nyní v jedinečném temně černém provedení . Robustní taktická sekera , celá černěná. Taktická sekera TACTICAL TOMAHAWK rainbow color – Skladem. List sekery je z nerez oceli 420. Rukojeť je vyrobena z odolných nylonových vláken.


Tomahavk, jehož předlohu používali američtí vojáci ve válce ve Vietnamu. Nyní ho oceníte nejen jako zbraň, kterou vrhnete po nepříteli, ale i jako klasickou . Hledáte takticka sekera ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Silná taktická sekera v zombie zelené. Zo zadnej strany má sekera bodec. Rukoväť tvorí tvrdená guma s . Okrem klasického štiepanie dreva alebo sekanie konárov ju môžete použiť ako . Recon Survival taktická sekera je skvělá při sekání dřeva na táborák, kopání, budování přístřeší, zpracování masa, řezání bezpečnostních pásů, pro rozbití skla. Black Eagle Tomahawk - sekera pro speciální využití, zejména u vojáků a pro outdoor.


Je vyrobena tak, aby zabírala co nejméně místa, byla lehká (7g) a . Objevte inspirativní cenově . Prezri si u nás takticka sekera a porovnaj ceny v 10. Sekyrka taktická - Coyote. Malá sekera využívající osvědčené konstrukce, s odolnou kompozitní rukojetí. Integrovaný povolovač matic různých velikostí.


Taktická sekera

Sport - Takticka sekera bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dušan Slovák descrubrió este Pin. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Když chceme nosit sekeru . Vrhacia a taktická sekera menších rozmerov s hrotom je vyrobená z nerez ocele 2Cra . Kromě klasického štípání dřeva nebo . Vysoká tvrdost 57hrc černá růže cf tomahawk sekera venkovní táboření kácení sekeru,.


Ručně kovaná sekera taktická ruční nářadí, potřeby na táboření přežití. Je to kompaktný multifunkčný nástroj s mnohými . Cold Steel sekera Trail Hawk CS90TH. Sekera TOMAHAWK taktická s púzdrom.


BlackField najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Multifunkční taktická lopatka Annihilate FAssassin Fanatic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky