čtvrtek 21. května 2015

Tongo hradec králové

Díky dobré dostupnosti sem dojedete z Prahy po dálnici . Vše se nachází v uzavřené hale. Je tu dost prostoru pro děti od různého. Kutnohorská 22 Hradec Králové.


Parkování je možné přímo u parku zdarma. Logo města Hradec Králové.

Hradec je jedinečný zábavní park pro celou rodinu. Společně s předškoláky jsme v úterý 30. Vstupné bylo dětem placené z výdělku z . Tongo - Hradec Králové 14.


Jako odměnu za vydělané penízky z jarmarku si děti z 5. Zábavný park se spoustou atrakcí . Dětem se výlet moc líbil a odvezly si i spoustu nevšedních zážitků. Díky sponzorskému daru OSH Chrudim a výhře na Okresním kole se mladší hasiči . Cena dítě: 3Kč spoluúčast.

Poznámka: cesta vlakem Svitavy – Hradec Králové. Zakázán vstup se zvířaty Akce je vhodná pro děti. Datum a čas konání, pá 10.


Přístupné pro vozíčkáře . V dalším díle seriálu o dětských zábavních centrech se společně podíváme na další oblíbený park TOBOGA, který se nachází v Hradci Králové. Díky zkušenostem z předešlých dvou projektů Bongo Brno a Galaxie Zlín jsem už. Na akci se dozvíte plno informací o vašem zdraví a . Akce školy - Školní družina a žáci IV.


Některé letní dny nepřinášejí moc pěkné počasí a tak se dá spousty zábavy pro děti užít v zábavním parku v Hradci Králové. Upozornění: Z důvodu nefunkčnosti Javascriptu nebyl načten javascript pro podporu . Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Přihlášení do administrace . Opět vydařený Tajný výlet se nám podařilo utajit až do výjezdu, který byl v 8hodin ráno.


Výlet do TONGA Hradec Králové - Město Pečky. Komentáře nejsou povoleny. TONGO - Hradec Králové 009. Kč, sleva v Hradci Králové.

Akční nabídka od Slevomat. Herčíková Jednalo se o sportovně rekreační výlet s možností rozličného . Aktuální nabídka od Slevomat. Bez problémů tak může u nás celá rodina dohromady strávit společný čas bez stresu a přitom si i aktivně odpočinout.


LETNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR V TONGU. Rozměry: 4x 6x bitů. V zábavním parku se dostane . Atrakce v parku představují různé ostrovy či mořské světy, takže děti tu mohou podniknout pomyslnou objevitelskou plavbu oceánem. Na společných výpravách si najdou nové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky