pondělí 18. května 2015

Co žere růže

Křovinořezy Partner velice dobře startují. Součástí dodávky je strunová hlava , žací nůž, popruhy. Příslušenství křovinořezů a vyžínačů.


Tato strunová hlava je určena výhradně pro akumulátorové vyžínače Husqvarna. Dobrý den, z nějaké mně neznámého důvodu jsem já blbec na montoval hlavu se strunou přímo na křovinořez bez aretační podložky. Prodej náhradních automobilových dílů. Při sekání pak stačí lehce klepnout hlavou o zem a struna se automaticky prodlouží na . Neuznaná reklamace křovinořezu Hecht. Jak může být jednoduché natáhnout strunu do strunové hlavy.


Nikdy to nebylo jednodušší. Znamená to hlavu rozebrat a znovu navinout. A když se nedaří, zabere to i . V naší nabídce naleznete jak strunové hlavy s pevně nastavenou délkou struny,. Vyžínací hlavy se strunou ve značkové kvalitě STIHL, s různými tloušťkami žací. Universální strunová hlava s jednoduchým navléknutím struny bez nutnosti demontáže.


Lehká hliníková hlava pro všestranné použití u křovinořezů. Univerzální hlava křovinořezu - Active nylon head pro universal. Dostupnost, Ihned k odeslání. Přidat k porovnání (0). U nás najdete strunové hlavy mnoha typů pro různé značky a modely křovinořezů , vyžínačů a strunových sekaček.


Nabízíme strunové hlavy pro křovinořezy. Vyžínací strunová hlava do křovinořezu – Demon Profi 1x mm. K prodeji nabízím novou strunovou hlavu se strunou do křovinořezu. Náhradní strunová hlava do křovinořezu v poloautomatickém provedení. Rozebírání žacích hlav a výměny strun.


Rychlonavíjecí poloautomatická strunová hlava OREGON max. Na křovinořezy Homelite lze použít pouze originální hlava. Velice jednoduché natahování nové struny,bez potřeby sebemenšího rozebírání této hlavy anebo křovinořezu.


HONDA SSBC E je nástavec vodící tyče se strunovou hlavou pro křovinořez ( pohonnou jednotku) HONDA UMC 435. Hlava umožňuje nasadit vedení o . Nástavec se k pohonné jednotce HONDA . Hlavy ke křovinořezu na Milcha. Jsou vhodné pro strunové hlavy Husqvarna a díky mimořádně odolné.


Poloautomatická (TapGo) univerzální strunová hlava pro většinu křovinořezů s montáží na závitový trn. Nemá totiž závit a montuje se podobně jako nůž. Gator SpeedLoad do křovinořezu (od 25ccm do ccm).


Honda jsou velmi tiché☕, výkonné⚡ a úsporné ⛽. Kovová strunová hlava na křovinořez MAR- POL. Strunové hlavy na křovinořezy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky