úterý 26. května 2015

Angrešt beztrnný

Výborný beztrnný angrešt s aromatickými trvanlivými plody červené barvy. Hnojivo na angrešt a rybíz Agrabiomin (balení 1kg). ANGREŠT CAPTIVATOR STROMKOVÝ - beztrnný.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Plody jsou středně velké, se slupkou červené barvy.

Dužnina je chruplavá, sladkokyselé chuti. Rezistentní odrůda červeného angreštu s velkými, sladkými a aromatickými. Spinefree je rezistentní, beztrnný a středně raný angrešt , jenž má plod střeně . Raná odrůda zeleného angreštu nenáročná na pěstování.


SPINEFREE červený pozdní angrešt , BEZTRNNÝ , stromkový, prostokořenná sazenice. Středně silně, vzpřímeně a široce rostoucí rostlina bez pichlavých trnů. Středně pozdní až pozdní odrůda, s velkými červenými, příjemně sladkými plody s . Máme trnité i beztrnné , ve formě keřů i stromků.

Měsíce konzumní zralosti: červenec - červenec . Captivator je velmi pozdní, téměř beztrnná odrůda angreštu. O aktuální dostupnosti jednotlivých druhů se prosím informujete na prodejně. Beztrnný angrešt - Spinefree. Vyžaduje slunné až polostinné stanoviště. Tvarovací řez se provádí v únoru až březnu před rašením.


Plně mrazuvzdorná odrůda. Ačkoli se tato odrůda řadí mezi dobře rostoucí, tvarovatelné a beztrnné dřeviny, . Zdravé, bohaté na vitamíny a lahodně aromatické jsou naše nové odrůdy angreštů. Zvýšená odolnost vůči padlí výrazně snižuje . Doba sklizně: konec července. Jednoleté výhody jsou skoro beztrnné.


Firma Juka rozváží u nás neregistrované (nepovolené) odrůdy rez. Má někdo s těmito odrůdami nějaké . Lanna za účasti představitelů Akademie věd ČR a dalších významných hostů uděleny ceny Živy autorům . Zraje postupně od poloviny července.

Růst keře je bujný, vzpřímený. Dodáváme sazenice v období říjen – duben (mimo období se zamrzlou půdou). Odrůda je úrodná, rezistentní . A ovocné keře - kanadské a kamčatské borůvky,muchovníky,rybízy, angrešty , kustovnice,keřové jeřáby,kiwi,fíkovníky,maliníky,ostružníky,josty,lísky a vinnou révu. Angrešt Invicta - kontejner, Keř. Grossularia uva crispa SPINEFREE angrešt červenoplodý.


Sadia so do priepustnej, . Ostatní rostliny - angrešt èervenoplodý beztrnný captivator, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Mateřídouška obecná a další byliny. Keřový červený angrešt zakořeněný v květináči.


Hnědé padlí angreštové (Sphaerotheca mors-uvae) je v posledních letech na. Pokusy zkřížit černý rybíz a angrešt jsou starého data. Klíčová slova: angrešt , hnědé padlí angreštové , odrůdy. Vzrůstnost pravokořenného keře je střední, habitus kulovitý, řídký, výhon beztrnný.


Ribes uva crispa ´Spinefree´, angrešt červený, KT, raný, červ. Je téměř beztrnný a odolný vůči chorobám a škůdcům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky