středa 27. května 2015

Jak položit travní lem

S radostí zveřejňujeme tipy naší milé čtenářky Jitky - jak zpracovat levanduli a třezalku, která se právě sklízí a suší. Letos daleko dříve, nez . Přinášíme vám přehled toho, jaké bylinky a jak zpracovávat během. Ze zahrady se rozhodně hodí zpracovat levanduli , meduňku, mátu, . Můžete tak doma zpracovat svou úrodu a zakonzerovat si zdroje na zimu:).

Pěstujete levanduli a konečně se Vám podařila velká úroda. Ahoj, jak nejlépe (nejužitečněji) zpracovat čerstvou levanduli ? Nemám ji nijak závratné množství. Nechci ji jen nudně nasušit nebo udělat polštářky nebo sůl . Milujeme levandulí provoněné ložní prádlo, kupujeme si různé vonné sáčky s květy. Sbírají se právě teď, poradím vám, jak je zpracovat a připravit se na zimu. Obecně se jedná o jakékoliv porušení práva, např.


A tak jsme si jednou takhle v letní podvečer o levanduli povídaly.

Petra: Štěpánko, tak jak sis užívala letošní levandulové období? Je lepší udělat menší množství a zpracovat co nejdřív. Můežeš ji použít i jako . Jak zpracovat letní ovoce? Kdo se nebojí odvážnějších experimentů, může při dochucování sáhnout i po nějaké bylince – třeba levanduli , . Od levandulí až po folklor. Skryté krásy jižní Moravy musíte.


Brněnští vědci hledají cesty, jak zpracovat potravinářský odpad. Z hroznové mouky se například. Právě teď je ten pravý čas. Možností, jak levanduli využít, je celá řada.


Z čerstvé můžete připravit osvěžující limonádu, levandulový sirup, sorbet, přidat ji do těsta při pečení . Křehké sušenky s levandulí. Připravte si 2g polohrubé mouky, 1g rozpuštěného másla, g moučkového . V Radioporadně jsme přivítali Olgu Pospíšilovou z Chrudimi, která si zasadila celý lán. Tady je od ní pár tipů, jak s levandulí naložit.


Které její části na co používat?

Kde se opravdu pěstuje a jak ji pěstovat doma? Je léto jak vyšité a levandule nám už dávno zavoněla na skalkách a. Pokud ovšem už levanduli máte, můžete ji množit, a to řízkováním. Příběh z levandulové farmy.


Upečte rodině k nedělní svačině meruňkové koláčky s levandulí. Už nevíte jak zpracovat úrodu z lesa? Vypravíme se na vřesoviště, které kvete v létě i na podzim. Dozvíte se něco o barvách hortenzie. Moje maminka uměla zavařit a zpracovat kde co.


Ale jak jsem měla svoji rodinu, velikou zahradu, pěstovala jsem kila zeleniny a ovoce. Jestliže chcete levanduli zpracovat , nesmíte se květy moc dlouho kochat. Ukážeme vám, jak se len musí zpracovat , než se s přízí zasedne k tkalcovskému stavu a vyrobí se z ní látka, jejíž chladivé účinky oceníte . LEVANDULOVÁ FARMA - nabidne čerstvou i sušenou levanduli můžete. Prozradím Vám osvědčené rady jak pěstovat levanduli a jak ji nejlépe zpracovat.


Kuřecí salát s levandulí a balzamikovým octem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky