úterý 19. května 2015

Fungisan bezchlorový

Fungisan bezchlorový

U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Je bezchlorový je především protiplísňová, antibakteriální a . Prevence proti plísním STACHEMA FUNGISAN bezchlorový 1L. L Protiplesňová, antibakteriálne a algicídnou prísada do vodou riediteľných náterových hmôt. Určený k ochraně zdiva do vodou ředitelných malířských nátěrových hmot a jiných minerálních stavebních materiálů.


Fungisan bezchlorový

Lze jej aplikovat v bytových a nebytových . Balení: Minimální množství: 1. Skladem na provozovně, do hod. Likvidátor plísní STACHEMA FUNGISPRAY bezchlorový 0. Plíseň neodstraňujte, nastříkejte na ni sprej na plíseň a po uschnutí přetřete malířským nátěrem Remal Plus nebo Remal Expert, do kterého přidáte FUNGISAN. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


L Protiplísňová, antibakteriální a algicidní přísada do vodou. Bezchlorový přípravek určený k likvidaci plísní 1l STACHEMA bez vůně. Určená použití: Protiplísňová přísada do malířských . Popis Podobné produkty Produkt se nachází v těchto kategoriích Hodnocení . Fungisan 1:koncentrát l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky