pátek 15. května 2015

Penzion sluníčko sepetná

Penzion sluníčko sepetná

Odměnou pro všechny dobrovolníky bude atraktivní . S provozem koupaliště je spojeno také dětské . Během západu slunce se sluníčko ještě odráží od řeky. Půda na vinici má hlinitopísčitý zákla takže tu máme skvělý skleníkový efekt. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu.


Studenti a senioři od let (po předložení průkazu), Kč. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Kraj: Moravskoslezský kraj. Otevřeno bývá každoročně o letních prázdninách. Vstupenky možno zakoupit v síti . Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


Penzion sluníčko sepetná

KOUPALIŠTĚ SLUNÍČKO , KRYTÝ BAZÉN SEPETNÁ. Beskydského hudebního léta Vás zve v pátek 28. InfoČesko je poznávání a relaxace v Česku a na Moravě.


Rekreační centrum Sepetná pořádá oblíbenou akci Den dětí pod Lysou horou. Nepříjemné bylo, že nás míjelo docela hodně . Návštěvníkům je k dispozici. Nebude chybět tombola o zajímavé ceny a další . Využijte služeb jednoho z nejvýše položených koupališť. Připravena je i kyvadlová doprava od nádraží až do areálu koupaliště, kde se.


Penzion sluníčko sepetná

Penzion disponuje letním koupalištěm s tobogány, tenisovým a volejbalovým . Sluníčko , nebo jen relaxace v. Ostravice je nádherná turistická oblast umístěna přímo pod Lysou horu, nejvyšší. Letní Aquapark Olešná- Frýdek Místek. Horský lanový park Tarzanie. Koupaliště Frýdlant nad Ostravicí.


Taktéž je zde hotel a restaurace Sepetná, kde . Druhý koncert této sezóny je již za . V areálu střediska je možno si zahrát tenis, stolní tenis a další . Výběr těch nejlepších tipů na výlety, které . Nově nabízíme půjčovnu SEGWAÍ. Všechny pokoje penzionu jsou 3-hvězdičkové . Nachází se v obci Ostravice v areálu rekreačního zařízení Sepetná v Beskydech v České republice. Dohlédnete odtud na okolní beskydské vrchy a golfové hřiště v nedaleké Ostravici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky