čtvrtek 8. listopadu 2018

Kalina stálezelená

Tato stálezelená kalina Davidova může být opravdovým skvostem ve vaší sbírce. Nese smaragdově zelené, oválné listy s výraznou texturou hlavních žil, které . Je to škoda, protože kalina překvapí mnohotvárností opadavých i. Podle toho, zda je kalina opadavá, či stálezelená , jí vyberte vhodné . Zajímavosti: Velmi okrasná jak listy tak květy viz foto dopělého keře(prodávany jsou ale menší) Bližší info: .

Až tři metry vysoký keř je velmi podobný známější kalině vonné (V. farreri), . Z naší nabídky kalin se Vám zamotá hlava. Tolik kultivarů, tolik barev a ta barevnost. Osvědčená, stálezelná odrůda kaliny s velkými bílými květy a stálezelenými listy. Nenáročný odolný keř vysoký. V jižní Evropě roste třetí evropský druh, stálezelená kalina modroplodá . Je pěstována jako okrasná dřevina.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu.

Výhodná cena od 1Kč s rychlým . Kůra je šedavě hnědá, hustě pokrytá chloupky. Listy jsou vstřícné, široce oválné, . Rozsáhlý rod kalin kvete od února do května, a navíc atraktivní . Keř vysoký 1–m, který se podobá méně odolné kalině užitečné (V. utile).


ILEX PERNYI JERMYNS DWARF, Cesmína stálezelená -bonsaj, od 2-let. Je stálezelená , s velice pěkným olistěním, krásným . Tato kalina není náročná na půdní typ, ale jako každá stálezelená rostlina bude nejlépe vypadat a dobře prospívat, pokud jí dopřejete živnou, propustnou zem s . Kalina pokvete od října do dubna. Detail okraje květenství.


V kultuře vyžaduje polostinné . V dalších letech byly v ďáblické školce vyšlechtěny kupříkladu . Brusnice, Stálezelená rostlina, Dosna, Trvalka, Podražec, Šicha, Rojovník na. Stálezelená , kompaktní kalina , která se pro svou menší vzrůstnost hodí i do menších zahrad. V 10ti letech výšky okolo m. Uzavřené pupeny jsou jasně růžové . Třetím evropský druhem je stálezelená kalina modroplodá (V. tinus) .

Jedná se o stálezelený nebo poloopadavý. Nádherná stálezelená kalina , která se vyznačuje lesklými, dlouhými, poměrně úzkými listy. Je celoročně dekorativní.


Bohato kvitnúca stálezelená odroda s očarujúcimi svetlo ružovými kvetmi. Nová kaskádová kompaktná kalina s vejármi bielych kvetov, ktorá kvitne od mája až . Tis je dvoudomá stálezelená jehličnatá dřevina z čeledi tisovitých. Tento pin objevil(a) snowflake. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Listnaté keře - kalina vrásèitolistá viburnum rhytidophyllum, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Impozantní, stálezelená vzpřímená odrůda s atraktivními světle zelenými listy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky