čtvrtek 15. listopadu 2018

Pouští a pralesem 1973

Kombinace pohádkového prostředí Jeseníků a luxusních služeb našeho. WELLNESS Vitální svět Jeseníky. SPA, masážní bazény, vířivky , hydromasážní vany, sauny atd.


V nabídce jsou i venkovní zastřešené, vyhřívané. Od května do listopadu k dispozici vlastní rybník k rybaření bez nutnosti rybářského lístku. Hledáte ubytování v Jeseníku pro dvě osoby?

Nejlepší rodinný hotel v České republice. Prožijte u nás zaslouženou rodinnou dovolenou. Skvělé animační programy, wellness a saunový svět, vynikající . Nedílnou součástí wellness centra je privátní zóna s vířivkou , vodní postelí a . No přece hotely nabízející privátní wellness, kde můžete relaxovat v naprostém soukromí.


Rádi lenošíte ve vířivce či sauně a zároveň toužíte po klidu a soukromí k řádnému odpočinku? Hýčkání v srdci Jeseníku s procedurami. Neomezený vstup do bazénu.

Privátní vířivka a sauny. Střední Morava a Jeseníky. Penzion Andělka a relaxační centrum je relaxace a odpočinek pod jednou střechou. Načerpáte zde energii v sauně nebo vířivce , s celou . K dispozici máte vířivku , infrasaunu, vyhřívaná relaxační lehátka, zábavné sprchy, perličkové masáže nohou a Kneippovy masáže.


Ceník privátního wellness . Ubytování Ramzová Jeseníky. Penzion Pepovka vám poskytne zázemí příjemného Wellness. Bazén se slanou vodou, infrasauna, finská sauna, vířivka , masáže, relaxační lehátka. Hotel Andromeda Ramzová Jeseníky. Skvěle si odpočinete v rámci své aktivní dovolené . Určitě potěšíme klienty, kteří si vybírají ubytování tak, aby bylo se saunou – máme.


Výpis objektů kategorie Vířivky na území Jeseníky. Jeseníky na dohle odpočiňte si po horské túře nebo lyžování. Velký bazén °C, malý bazén °C, privátní vířivka nebo sauna. Tak tohle všechno a nejen to mohou využít naši hosté.


PRIVÁTNÍ VÍŘIVKA A INFRASAUNA PRO VEŘEJNOST - Služby - Šumperk - Šumperk.

Necelá stovka hydromasážních trysek ve vířivce a perličková koupel dokonale uvolní Vaše tělo i mysl. Vyčítá vám vaše polovička, že jste málo romantičtí, a že ji ničím nepřekvapíte? Zapomeňte na pugéty, které brzy zvadnou a zvolte dokonalý relax pro vás oba.


Thani Spa - Wellness, Praha - Kobylisy. Všem milovníkům relaxace nabízíme hit poslední doby - chaty s vířivkou. Při ubytování na chatě, která má ve své výbavě vířivku nebo whirpool, si můžete užít. Romantický wellness pobyt pro DVA na s privátní vířivkou , galavečeří na dny v. Letní pobyt na Dolní Moravě pro dva.


Až 6denní dovolená v Penzionu Pod Slamníkem v Jeseníkách. Koupel pod hvězdami ve venkovní vířivce, romantická večeře při svíčkách a další zážitky pro zamilovaný pár. V ceně snídaně, bazén a privátní vířivka , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky