čtvrtek 22. listopadu 2018

Rakytník rostlina prodej

Vosk na dřevo zušlechťuje dřevo , které j. Bondex Holzwachs vosk na dřevo borovice 25l. Lazura zvýrazňuje kresbu dřeva , zajišťuje ochranu proti zamodrání dřeva , proti houbám. Napouštědlo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a. Luxol Impregnace je impregnační nátěr neboli napouštědlo , které se vzhledem k fungicidním komponentům používá zejména v exteriéru pro ochranu dřeva.

Druchema lihové mořidlo, světlý mahagon, 5ml. Lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly). Charakteristika a použití výrobku.


K napouštění dřeva a dalších podkladů ve venkovním i vnitřním. Zde naleznete napouštědla na dřevo , které jsou vhodné zejména na nové ještě nenatřené dřevěné povrchy, jako např. Určený pro preventivní ochranu opracovaných.


Sjednocuje nasákavost podkladu, snižuje vstup vlhkosti a vytváří spolehlivé. Impregnační základ na dřevo a dřevěné díly pro vnější i vnitřní použití.

Specializujeme se především na výrobky pro povrchovou úpravu dřeva , ale máme i osvědčené značky pro údržbu kovových či minerálních povrchů. Bezbarvé fungicidní a insekticidní napouštědlo slouží k napouštění dřeva pod vodou ředitelné i syntetické laky, lazury a krycí barvy. Zachová přirozenou kresbu. Používá se zejména k základnímu napouštění dřeva , omítek a jiných savých. Sokrates Professional napouštědlo na dřevo je vyrobeno na.


Primalex fungicidní napouštědlo na dřevo je účinný impregnační nátěr, který proniká do hloubky a poskytuje dřevu úplnou fungicidní ochranu. Syntetické fungicidní napouštědlo. Prodlužují životnost dřeva v exteriéru i interiéru, zajistí jejich ochranu vůči houbám, plísním, dřevokaznému hmyzu a pronikání vody. Xyladecor Fresh - čistič pro oživení . NAPOUŠTĚDLA NA DŘEVO , MISTRAL PLUS. Doporučené a nejprodávanější produkty.


FUNGISTOP má široké použití, . Impregnace dřeva proti vlhkosti, houbám, plíšním a škůdcům vhodné pro následné přetření lazurou, olejem, voskem nebo krycím . Používa jí se na ochranu dřeva i zdiva v interiéru i exteriéru. Nabízíme napouštědla a penetrace na vodní bázi i syntetické. Zobrazit, produktů, produktů .

Domů Dřevo Exteriér Napouštědla. Oleje, mořidla a napouštědla dřevo. Tophybrid je lazura určená k nátěru všech druhů dřeva v exteriéru i interiéru. Místo vodouředitelného napouštědla Impregnant, můžeme použít ředidlové . Nakupujte na našem e- shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků.


Mám použít lak, olej, barvu nebo napouštědlo ? Každá změna ročního období se pro dřevo stává problémem. Lazura na dřevo , ochrana proti zamodrání, ochrana pro dřevokaznému hmyzu, ochrana proti houbám. Soudal ochranné napouštědlo na dřevo biosan - kapalný vysoce účinný koncentrovaný prostředek pro dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, plísním a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky