úterý 20. listopadu 2018

Švestka jojo

Dužnina je žlutavě zelená, navinule sladká, velmi šťavnatá . Je odolná vůči mrazu a houbovitým chorobám, rezistentnívůči šarce. Rezistentní pološvestka, samosprašná, velmi vhodná do oblastí zamořených šarkou. Zkušenosti se švestkou JOJO. Na dalších dvou obrázcích je už vidět švestka sušená a švestkový koláč.


Zobrazit další galerie autora hladkyj.

Plodnost je brzká, velmi velká a pravidelná. Zcela rezistentní vůči nejčastější virové chorobě švestek šárce. Brzy začíná plodit , přináší pravidelnou a bohatou úrodu. Jojo plodí velice pravidelně s vysokým výnosem.


Plody střední velikosti jsou oválné, . Chuťově jsou švestky Jojo navinulé, šťavnaté a velmi dobré. Plod: střední až velký, protáhle oválný. Chuť: je sladce kyselá, harmonická, dobrá. Správně je,že odrůda je .

Odrůda vyhledávaná pro svoji rezistenci k šarce. Má vysokou odolnost proti mrazu a je zcela rezistentní proti napadení šarkou. Jojo – samosprašná - Prunus domestica Jojo - prostokořennáJojo má plody velké, tmavě modré barvy, ojíněné a elipsovitého tvaru.


Choroby švestek nejsou rozhodně ničím výjimečným a obává se jich spousta sadařů a milovníků slivovice. Pokud si budete vědět rady… Pokračovat ve čtení. Hledáte odrůda švestka jojo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . JOJO je zcela rezistentní vůči nejčastější virové chorobě švestek šárce a dobře odolná proti mrazům.


Odrůda Jojo je zcela rezistentní slivoň k šarce slivoní (Plum Pox Poti-virus). Domů Sloupovitá švestka JOJO. Katinka´ Balení: prostokořenný stromek, Podnož: myrobalán. Přečetla jsem si recenze na švestku jojo ,všude je kladná.


Chci si ji pořídit,ale bydlím v horské oblasti s těžkou půdou a všechny slivoně máme zasažene šárkou . Dům a zahrada - Za jojo bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Prodám jabloně: Admirál ks. Leták Starkl - Produkty v akci - hnojivo, švestka , jojo , ovoce.


Platný ve všech prodejnách Starkl. Nejlevnější švestka tento týden dost možná koupíte.

Pozdní samosprašná švestka využívaná hlavně na pálení. Středně raná švestka velmi aromatických plodů. NOVINKA Novošlechtění z odrůdy Jojo. Slivoň GABROVSKÁ je pozdní švestka. Jojo to a Czech isolate of Plum pox virus strain D. Květina Jukka Švestka Jojo již od od 2Kč.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Jediná dostupná odrůda, která je rezistentní vůči šarce švestek je odrůda JOJO. Bohatě a pravidelně plodí, zraje na přelomu srpna a září.


Informace o rostlině slivoň švestka Jojo - Prunus domestica Jojo. Hostiteli byly především slivoň švestka a meruňka. Zraje podobně jako Domácí švestka , tedy v první polovině září.


Na stromech vydrží její plody dlouho i ve zralém stavu. Trpí méně moniliovou hnilobou než Jojo , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky