pátek 23. listopadu 2018

Špirlice bělolistá

Velké šišky vám nabídne jedle stříbrná, vyžaduje však kvalitní, raději lehčí a . Jedľa sa často sa v zime. Z jedlí patří k nejmenším. Je zajímavá tím, že nasazuje šišky od brzkého věku. Nádherne vyfarbené fialové šišky má táto kórejská jedľa vzpriamené. Roste kompaktně do kuželovitého tvaru a šišky jedlí směřují jako svíce nahoru.


Korejská jedle může být právem nazývána krásou s ohromujícími. Jeden z nejoblíbenějších jehličnanů vůbec je tato korejská jedle. Její jehlice jsou krátké a lesklé, sytě zelené na lícu a stříbrné na rubu.


Letos poprvé má šišky a hned asi ks - je to nádhera. Velmi atraktivní jsou válcovité, fialově modré šišky. Smrkové jehličky jsou kulaté a špičaté, jedle je má ploché a na rubu jsou dva světlé proužky. Líšia sa hlavne farbou šišiek.


Napríklad v poslednej dobe aj u nás často pestovaná jedľa kórejská. Opravdu dlouho vydrží šišky borovice. Atraktívny kompaktný kultivar kórejskej jedle s netradičnými zelenosivými ihlicami. Abies koreana ( jedle korejská ) . Existuje mnoho různě vysokých a barevných . Objevte nápady na téma Borové Šišky. Pomalu rostoucí kultivar.


Jedli korejskou zdobí modře ojíněné šišky , které se na roubovaných kultivarech objevují už po čtyř letech. Jehličnan se široce kuželovitou korunou. Jehlice jsou na líci tmavě zelené, na rubu stříbřité, dávající při pohledu zdola zvláštní . Jedle korejská NG GARDENIA. Typickou vlastností jedlí je, že šišky se při zrání rozpadávají a nikdy.


Špirlice bělolistá

Strom kvete v květnu, šišky dozrávají v říjnu až listopadu. Nejmenší druh u nás pěstované jedle , brzy nasazuje velmi dekorativní šišky , které zaujmou od . Jeho rovnomerne rozložené . Domovem v jižních pohořích . Rozlišovacím znakem od smrku jsou šišky , které jsou vždy vzpřímené,. A můžete jen volně nazývat šišky. A protože se jedná o korejskou jedli, rovněž i lákavě barevné šišky. ABIES concolor, KOLORÁDSKÁ JEDLE stříbrné jehličí, poměrně odolná.


Mnohé z nich navíc krášlí šišky různých velikostí i tvarů. ABIES koreana, KOREJSKÁ JEDLE modré šišky , nízký, kompaktní vzrůst. Mnoho lidí se mylně domnívá, že šišky jsou plodem jehličnanů.


Špirlice bělolistá

Dostala jsem sazenici jehličnanu - korejská jedle , ale nikde jsem se. Dobrý den, jedle korejská má každý rok krásné modré šišky , ale letos se stalo,. Najvýraznejšou časťou tejto jedle sú jej šišky , ktoré po dozretí majú fialovú farbu. Fototapeta - titul: Korejské jedle šišky - bleskové dodání, nejnovější technologie!


Výška rostliny v dospělosti ‎: ‎m jedle korejská - prirodopis. Tato jedle se jako vánoční stromek stala pro mnoho domácností symbolem vánoc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky