pondělí 23. dubna 2018

Weber bat balkonový

Její základní účinnou látkou je silice karvakrol s antimikrobním působením, . Lodyha je čtyřhranná, ochlupená a má . Kvalitní sušená jednodruhová bylina určená k použití jednotlivě nebo do bylinných směsí. Doručíme:- pracovní dny. Přečtěte si více o oreganu, které povzbuzuje dobrou mysl.

Použití, charakteristiky, zajímavosti – vše na jednom místě v internetovém herbáři Leros. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Tento pin objavil(a) Rosana. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Dobromysl obecná : doručení domů nebo na prodejnu.


Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s.

V zahradě se pěstuje od nepaměti jako . Dekorativní trvalka, koření i léčivá bylina. Více se dozvíte v tomto článku. Listy řapíkaté, čepel vejčitá až úzce vejčitá, celokrajná nebo mělce vroubkovaná.


Slovenský název: pamajorán obyčajný. Anglický název: Oregano, Pot . Středně vysoká vytrvalá bylina, roztroušeně rostoucí ve světlých lesích a na výslunných stráních. Použití: univerzální droga, hodí se na doplnění „hořčíkové“ při křečových stavech, . Na vrcholu vyrůstají růžové trsy květů s purpurovými.


To a ještě více informaci na . Má načervenalou čtyřhrannou, chlupatou . Kamarádka mi z dovolené v Řecku ale přivezla . Oregano známe především jako koření vynikající chuti. S úspěchem ji můžeme pěstovat i na . Loosely matching rhymes for dobromysl obecná. Jde o vytrvalou bylinu, vysokou – cm.

Origanum vulgare – rostlina, z jejíž natě se připravuje nálev se spasmolytickým účinkem. Rostlina patří do čeledi hluchavkovité. Inspirujte se milovnicí bylinek, sv. Proto se dnes budeme zabývat bylinou zvanou dobromysl obecná.


Jedná se o vytrvalou bylinu, která roste v subtropickém pásmu Asie a . Oregáno ( dobromysl obecná ) se odedávna používalo jako velmi užitečná rostlina , z něj získaný olej obsahuje cca aktivních složek. Klikněte na obrázek pro zobrazení zvětšeniny. Určitě jsi mě už někdy ochutnal, často mě používají při vaření, především ve středomořské kuchyni. Také jsem dobrý na kašel, trávení, nespavost, atd. Využívá se jako koření i jako léčivá bylina.


Sklizen natě k sušení se provádí v plném květu rostlin. Vytrvalá aromatická rostlina vysoká 60cm s širokým využitím. Možná ji znáte pod názvem oregano!


Tato bylinka pochází ze Středozemí a od nepaměti . Je to hojně rozšířená rostlina, na kterou narazíte v křovinách, na pasekách, . Velkokvěté oregano, specifická chuť, sbíráme kvetoucí nať, použití v kuchyni . Sklizeň natě k sušení se provádí v plném květu rostlin, nejlépe před polednem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky