středa 25. dubna 2018

Jídelní lístek praha 1

Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba. PUB SPECIALITA MĚSÍCE: 180g, Kančí šípkový guláš, 1Kč. PUB BURGER MĚSÍCE: 1ks, PUB . Ochutnejte naši pivní novinku zvanou - PIVNÍ OCHUTNÁVKA.


Nalaďte své chuťové pohárky na kávové, karamelové, banánové či zázvorové pivo!

Přijďte do restaurace Speciál v centru Prahy ochutnat českou kuchyni od šéfkuchaře Petra Lísky z Pohlreichova pořadu Na nože. Náš jídelní list najdete zde. Stačí nahlédnout do našeho jídelního lístku.


Hotel Opera, Těšnov 1 Nové Město, Praha. Navštivte nás Na Perštýně 1 Praha. Nechte se pohostit v centru Prahy . Jeden z předních tuzemských šéfkuchařů se narodil 6. Vyučil se v pražském hotelu Ambassador a po škole sbíral zkušenosti v restauracích jako Rybí trh a International Zlatá Praha.

Pikantní domácí hermelín s naší bagetkou ( ,7). Country Life Jungmannova. Hovězí vývar se zeleninou, masem a nudlemi , 2-. Dětský jídelní lístek restaurace Na Blbym místě v Praze 1. Přidali jsme také několik osvěžujících nápojů do našeho nápojového lístku. Dovolujeme si upozornit, že v restauraci je omezený prostor pro dětské kočárky.


Next Door by Imperial Zlatnická 3. Originální plzeňské restaurace v Praze. V našem jídelním lístku si můžete vybrat z široké nabídky českých specialit, pravých italských těstovin, francouzkých . V jídelním lístku jsou uvedena čísla odpovídající alergenům obsaženým v daném jídle. Seznam alergenů odpovídající číslům naleznete na této stránce. Nejlepší plzeňské pivo v Praze.


Maitrea burger, pikantní tacos, pečené zámecké . Jihoslovanská kuchyně v Praze. Naši hosté a zároveň přátelé si velmi chválí interiér naší pražské restaurace Luka Lu. Restaurace U Zpěváčků se nachází na území městské části Praha ,.

Na poledním menu si v GamberoRosso v Praze pochutnáte ve všední dny od 11:do 15:00. Přijďte si pochutnat na italském zdravém jídle a pravé neapolské. Italská pizzerie v centru Prahy , na Váckavském námestí. U nás si můžete pochutnat na italskou pizzu, připravené v peci na dřevo, i na pravém českém . Pizzerie Kmotra – chutná restaurace a pizzerie na Praze , denně polední menu! Pravá italská pizza připravovaná podle italské receptury.


A - navštivte naší hotelovou restauraci v centru Prahy. Přijďte zažít výtečné gurmánské potěšení v centru Prahy. Rodinná restaurace U Mecenáše je jednou z nejstarších v Praze, situovaná ve výjimečné.


Jídelní lístek Nápojový lístek Vinný lístek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky