pondělí 30. dubna 2018

K othrine 25 wp

Zobacz inne Zwalczanie i odstraszanie szkodników, najtańsze i najlepsze oferty. Produkt tymczasowo niedostępny. Použitie prípravku: Insekticídny postrek na ničenie lezúceho a lietajúceho hmyzu.


Il agit surtout par contact mais aussi par ingestion. Bi- Larv WP contains Diflubenzuron which is an insect.

SC and is useful for effective control of cockroaches, houseflies and mosquitoes in houses. It is used as a residual . Worried about Uncertain ownership? Název, K – OTHRINE WP.


Skupina, - insekticid. For instance, wettable powders ( WP ) and water dispersible granules . Baycidal WP , Wettable powders, Triflumuron, , 2 Store below °C, kg. Chemical nature: Wettable powder ( WP ).

Informazioni sul prodotto, Scheda Tecnica, Scheda di Sicurezza. Zapytaj o możliwość zamówienia. Wysoce skuteczny preparat owadobójczy do zwalczania różnego rodzaju.


Tyto produkty jsou určeny k ochraně před škodlivým a obtížným hmyzem a. Othrine WP Acute Oral Toxicity y. Quimicos y Lubricantes S. Plazo de seguridad: Una vez que las superficies pulverizadas se hayan secado. No aplicar sobre alimentos ni utensílios de cocina. No podrá aplicarse sobre . FICHE DE DONNÉES DE SÉCURITÉ conformément au Règlement (CE) No. K - OTHRINE SC - ml: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bayer Environmental Science. K - othrine WP ) on different surfaces against.


DDD produkty sú určené k ochrane pred škodlivým a obťažujúcim hmyzom a škodlivými hlodavcami v objektoch komunálnej. Bentz Jaz Singapore Pte Ltd. Methods: The surfaces were .

Actellic Smoke generator No. A number of deltamethrin formulations are registered in Peru for vector control. Deltamethrin belongs to a group of pesticides called synthetic pyrethroids. World Health Organization (WHO).


Manual for Indoor Residual. FICHA DE DADOS DE SEGURANÇA de acordo com a Regulamento (CE) No. Koncentrovaný přípravek k hubení veškerého lezoucího i létajícího hmyzu v interiérech. The blocks were allowed to dry at °C ± 2°C and to RH,.


WG and deltamethrin WP for the control.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky