pátek 6. dubna 2018

Alda opava

Alda opava

ALDA Opava , Opava, Czech Republic. Provozujeme půjčovnu, prodej a servis malé a střední stavební mechanizace a zahradní techniky. Zastupujeme značky MILWAUKEE, HUSQVARNA, DUSS, . Zabýváme se autorizovaným prodejem zahradní a lesní techniky značek HUSQVARNA, MCCULLOCH, GARDENA, DOLMAR a mnoha dalších.


Zobrazit telefonní číslo. Nebaví vás už sekat trávník ručně? Kvalitní robotické sekačky to zvládnou za vás. Spolehněte se na kvalitu - spolehněte se na nás. Opavě, která poskytuje zapůjčení nářadí stavební, zahradní a lesní techniky.


Prodejce nabízí produkty těchto partnerů. Hawera Wera Duss Cedima Hiretech. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Popis činnosti: Prodej, servis, půjčovna stavební a zahradní techniky včetně dodání příslušenství.


Alda opava

Kontaktní osoba: Čech Tomáš. Zprostředkování obchodu a služeb . Autorizovaný prodej zahradní a lesní techniky značek HUSQVARNA, MCCULLOCH, GARDENA a DOLMAR. Nabízíme záruční i pozáruční . Půjčovna a prodej malé a střední stavební mechanizace.


Provádíme také vrtací a řezací práce jádrovou diamantovou . Půjčovna, prodej, servis: stavební technika, stavební mechanizace, bagr, bagry, minirypadlo, zahradní technika, mininakladač, minibagr, . Krajský soud v Ostravě, odd. Její identifikační číslo je. Apr Stewed Smocked Pancetta.


Alda Lumpen Aldanas Bar Pages Directory. Město Kravaře, Dodávku techniky, ano, 14. ALDA has developed a “partnership scheme” for grass-roots level organisations. ALDA network and cooperation activities devel-. Ideální pomocníci nejen na stavbu, ale i pro úpravu Vaší zahrady . Aktuální informace o počtu . Odebírat RSS kategorie Novinky Odebírat RSS.


Second hand KIDS Kravare. Located in a quiet village, km from Opava, Mlýn Vodníka Slámy - Penzion offers. Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu. Hledat firmy v obci Opava, část obce Předměstí. Rohov – Bolatice bude odehráno v neděli 18.


Alda opava

Pro vyhledávání fráze Opava v regionu Uherskohradišťsko nebylo bohužel nalezeno žádné. Domov Bílá Opava, příspěvková organizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky