středa 17. srpna 2016

Zvonkovec velkokvětý

Zvonkovec velkokvětý , též známý jako balónovec, nebo boubelka. Trsnatá vzpřímená trvalka s výraznými zvonkovitými květy. Více o ní v tomto článku.


ZVONKOVEC – OZDOBA VŘESOVIŠŤ. Jsou to trvalky, plně mrazuvzdorné, které pěstujeme pro elegantní, velké, zvonkovité květy.

Trvalka do polostínu, velké zvonkovité květy. V anglicky mluvících zemích dostala název . Pochází z východní Asie, Sibiře, Dálného východu, Číny, Japonska, Koreje. Grandiflorus is made up of Latin grandis (large) and -flora (flowered) components. Although balloon flower . Phytolacca esculenta (líčídlo jedlé).


Platycodon grandiflorus).

Primula japonica (prvosenka japonská). Enkianthus campanulatus Opadavý, pomalu rostoucí listnatý keř. Větve rostou vzpřímeně s koncovou růžicí listů. Jmenuje se platykodon, zvonkovec velkokvětý a říkají mu boubelík. Kód pro vložení snímku do fóra.


Cookies nám pomáhají k va? Vaše cena: 6Kč s DPH. Boubelík velkokvětý , 22 504. Je to trvalka, na jejíž lodyhách kvetou velké zvonkovité . Syn: Campanula gentianoides, Campanula glauca,.


CANNY - vyšší, velkokvěté odrůdy. Díky Tobě teď vím, že má český název zvonkovec , balónovec nebo boubelka velkoQětá a mohu si tu šuplíkoFku konečníkově zařadit, . A: abelia velkokvětá , abies ajanensis, abies alba jedle, abiqua, acer cissifolium, acer dasycarpum, acer davidii horizontale, acer globosum, acer horizontale, . Já si nemohla vzpomenout, že je to boubelík smiling smiley Když je máš nové, nech je v klidu růst thumbs . Kvete modrofialovými široce zvonkovými květy s 5ti cípy na - (i 50)cm . Silně krepované okraje okvětních lístků mají tmavě .

Použití: na slunná místa ve skalce (nesmí úplně vyschnout v létě), okraje záhonů…. Image may contain: flower and plant . Milují částečný stín a těžší půdu. Která květina je na fotografii č. Náprstník velkokvětý ´CARILLON´, kont.


Dominantní, bohatě kvetoucí odrůda se sněhobílými zvonkový květy. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 2Kč s rychlým . Divizna velkokvětá – léčivka.


Saffrano je zajímavý, spíše nízce rozložitý pěnišník se zvonkovými květy. Otevírají se z tmavě oranžově červených poupat do světle žluté barvy s lososovým . Oficiální stránky firmy Lukon Glads s. Nákup, pěstování a prodej květin. Výstavy lilií, tulipánů, kosatců, narcisů, gladiol atd. Velkokvěté jiřiny vyštipujeme tak aby na konci stvolu bylo vždy jen jedno poupě. Mají chruplavou dužninu a po rozkrojení nehnědnou.


Sklízí se koncem října, . Pěstování a prodej růží, ovocných stromků, okrasných dřevin a jiných školkařských výpěstků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky