pátek 12. srpna 2016

Žáruvzdorná barva černá matná

Vaši adresu ‎: ‎1Kč PPL - doručení na adresu ‎: ‎1Kč Česká pošta - Balík na poštu ‎: ‎1Kč PPL ParcelShop - vyzvednutí na pobočce ‎: ‎1Kč žáruvzdorná barva černá - Vyhledávání na Heureka. Hammerite tepelná zátěž sprej je vypalovací matná barva na bázi . AKZO NOBEL HAMMERITE žáruvzdorná barva ve spreji 4ml černá matná. Nátěr žáruvzdornou barvou odolává. Speciální tepelně odolná matná syntetická barva až do 700°C, s vysokým antikorozním účinkem i odolností proti vnějším povětrnostním vlivům. VHT Engine Enamel černá lesklá teplotě odolná barva na motory, obaly.


OMP Firepaint černá matná. Provedení v klasice černá a stříbrná matná a navíc Kovářská černá v žáruvzdorném provedení. Auto-K Racing žáruvzdorná barva 6°C, stříbrná, 4ml. C, pro opravy topných těles, výfuků, kamen, komínů,.


Antracit světlý do 800°C 400ml. Vypálí se to , a barva zčerná-zleskne, nebo má být tak matná ,ikdyž je víčko. Profesionální Antistatické Hřebeny žáruvzdorné Kadeřnictví Uhlíkových Vláken Měkká Saténová Rtěnka Dlouhotrvající Hydratační Matná Rtěnka. Vhodná na ochranné i dekorační nátěry radiátorů, kotlů, krbů, pecí, vodovodního i parního potrubí. Vypalovací matná barva na bázi . COLORLAK EUROSPRAY žáruvzdorná barva ve spreji je vysoce trvanlivá rychleschnoucí vrchní matná barva odolná vysokým teplotám až do 6°C.


Primalex JEDNOVRSTVÁ BARVA 2vBÁZE. ALKYTON žáruvzdorná barva 750°C l Černá. S barvami WHT máme velmi dobrou zkušenost ať už jde o krabatku nebo. Teplotní odolnost do 800°C. EUROSPRAY ŽÁRUVZDORNÁ BARVA je matná , vysoce trvanlivá barva, která je odolná teplotě až do 8°C, netvoří puchýře a neodlupuje se.


Odolává teplotám až do 7°C Použitelná všude tam, kde je zapotřebí vysoká tepelná . Foliatec barva na kola - folie ve spreji - černá matná , 400ml ) můžete z kol kdykoliv strhnout a kola tak uvést do původního stavu. Alkyton Kovářská žáruvzdorná barva 25L černá empty. Balení obsahuje sprej 400ml . Slouží pro nástřik nebo opravu již . ETERNAL mat akrylátový je hedvábně matná , akrylátová, vodou ředitelná barva.


Žáruvzdorná barva černá matná

Ve většině případů jsou spotřebitelům nabízeny šedé a černé odrůdy stříbrných ryb. Jiné barvy jsou mnohem méně běžné, i když v případě potřeby můžete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky