pondělí 29. srpna 2016

Šachtové dno dn 315

Šachtové dno dn 315

Plastové šachty - RVD-PPL - šachtové dno DN 315. Položka zatím nebyla hodnocena. Chci ohodnotit tuto položku.


Šachtové dno dn 315

Dno průtočné na KG, vyrobené z PP: Revizní (kontrolní)-umožňující veškeré práce související s provozem komunikace. Využívají se jak pro dešťovou,tak . OSMA šachtové dno průchozí RVD-P DN3na KG DN1ŠACHTOVÉ DNO Je vyráběno z polypropylenu (PP) ve dvou základních provedeních, s různými . OSMA šachtové dno vícevtokové RVD-PPL DN3na KG DN1ŠACHTOVÉ DNO Je vyráběno z polypropylenu (PP) ve dvou základních provedeních, . Díly kontrolních šachet DN 6se používají na hlavní kanalizační řady. Jejich výhodou je snadná manipulace. Jsou vyrobeny z polypropylenu.


Na sklade, doručenie do pracovných dní. Slúži k zabráneniu spätného chodu splaškov a pachov späť do . Máme široký výber na Revízne šachty a poklopy, . Technické informácie: Priemer šachty - DN 3(mm) Šachtové dno typ - sútokové. Výstup šachty - x DN 160.


Šachtové dno dn 315

Vstup šachty - x DN 160. DN 4je pouze typu přímé 0. Všetky informácie o produkte Kanalizácia Kanalizačné šachtové dno 3zberné RML vlnovec - RML. PEŠTAN - Kanalizačná priebežná spätná klapka DN 75.


PP šachtové dno průběžné DN 3. Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná z polypropylenu, disponující homogenní stěnou s vysokou . Teleskop je dodáván v rozměrové řadě DN 31 která vyhovuje o dimenzi větší. RVD-PPL – šachtové dno DN 3(typ přímý, pravý, levý).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky