úterý 23. srpna 2016

Tesco mošt

SLOŽENÍ: 1 jablečná šťáva. ZÁRUKA: měsíců od data výroby . LIMONA je lhenická ovocná šťáva z jablečného moštu. AKCE Využijte nákupu sady všech čtyř vonných vosků za zvýhodněnou cenu.


Jablečný mošt Golden Delicious 1L, ks.

Pasterizovaný jablečný mošt , balení bag-in-box 5L , cena: 15- Kč. AKCE - Ovocňák mošt jablko lesní ovoce 250ml, min. Složení: jablečná , jahodová, malinová a šťáva z černé jeřabinyObsah: 250mlVyrobeno v:. Funkční voda pomeranč - zázvor 5l.


Zatím nikdo komentář nepřidal. Zboží zařazeno v kategoriích. S trochou nadsázky se dá říct, že jablečný mošt je učiněný elixír zdraví.


Rozvoz moštu do Chomutova je možný již při objednání 4ks 5l Bag-in-box.

PET lahví za Kč - zakoupených. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Mošt jablečný v akci Lidl od 5. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Doprava zdarma do Plzně a okolí od pěti balení moštu. Cena 1 jablečného moštu je 1kč za 5l box.


Země původu: Česká republika. Tento výrobek najdete v kategorii kapky do. Akční letáky a slevy na vouchery. Monitorujeme aktuální akční . AKCE - raw tyčinky Bombus Po delší době je tady opět akce populárních raw tyčinek.


VÝPRODEJ pondělní zásoby moštů, 5l za 45Kč, 500ml za 22Kč. JABLEČNÝ MOŠT Dnes došlo k výpadku dodávky, mošt bude dodán až ve čtvrtek, . Zpracováno šetrným způsobem, ošetřeno pouze šetrnou pasterací. Jablko 1 jablečná štáva s dužinou - 5l Bez barviv, přidaného cukru, konzervantů, prostě jen.


Nová třílitrová balení jablečných moštů s příchutí ovoce a zeleniny – hruška, višeň, mrkev a zázvor. Protože se nám plní koupelny a ložnice letošním moštem, rozhodli jsme se rozprodat posledních pár .

Suchý cider je vyrobený prokvašením jablečné šťávys obsahem alc. Stačí jediný doušek nové Poděbradky a její chuť vás. Ovocný podíl se vypočítává na základě měření látek typických pro jablečné mošty a jejich porovnáním s tabelovanými hodnotami. Madeta Jihočeský Cottage -. Francouzský klasický set. Tři různá provedení bretaňského cideru.


Kavárna ukrytá ve středu lázeňského parku nabízí především skvělou kávu z pražírny La Bohéme, francouzské palačinky, domácí moučníky, točený ovocný . Fresh Granátové jablko 5L. Přírodní jablečný mošt bez chemické konzervace v balení 5l bag-in-box. Akce Bohemia mošt 5l 1 jablko již od zítřka - čtvrtek 30.


Cena 16- za 5l balení, již nyní můžete zasílat vaše objenávky. Mošty plníme do 3l, 5l , 10l. Do vyprodání zásob nabízíme v akci za velmi příznivou cenu jablečný mošt v balení bag in .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky