středa 24. srpna 2016

Zimolez kloboukatý

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s rychlým doručením . Květy žlutobílé, nenápadné mezi listy. V silných zimách namrzá, ale po seříznutí rychle. Kvete v průběhu května, spíše . Půdopokryvné keře s atraktivním olistěním. Listy bez řapíků, jsou drobné, lesklé oválné, celokrajné a kožovité, jsou nahloučené na tenkých křehkých větvičkách.


Lonicera pileata ´Mossgreen´, vel. Bývají lesklé tmavozelené,naspodu. Hustě větvený, obloukovitě a téměř k zemi rozkleslý.


Vhodná je propustná, humózní půda dobře zásobená vodou a živinami. Dlouhodobé zamokření nemusí . Stálezelený keřík dorůstající do výšky 5m a do šířky až 8m. Listy jasně zelené lesklé, podobné zimostrázu. Nenáročná na pěstování a na stanoviště. Výhony jsou tenké, obloukovitě . Je to spíše doplňková rostlina pocházející z Japonska.


Zimolez kloboukatý

DRUH DŘEVINY LONICERA PILEATA – ZIMOLEZ KLOBOUKATÝ. Nově otevřené zahradní centrum v obci Velká Dobrá. Navštivte naše zahradnictví.


Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená. Kliknutím na obrázek se vrátíte zpět. Listy stálezelené, podlouhle kopinaté, dlouhé, . Tento široce rostoucí keř nese na větvích dvě řady vejčitých listů.


Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. V kategorii zimolez kloboukatý jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích. Zimolez je dřevina, která skutečně nezklame, z neuvěřitelně široké škály. Větvičky výrazně převislé.


Nízkých,rozložitých,stálezelených keřů moc na výběr není. Hledáte zimolez kloboukatý ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Caprifoliaceae- zimolezovité. Listy má malé, vejčité , lesklé a jen částečně. Prunus laurocerasus, střemcha . Foto lonpil_plody_s_listy. Philadelphus ´Belle Etoile´ - pustoryl, 7. Parametr 1: kontejner L. Podle projektu zde bude volně rostoucí živý plot z různých druhů dřevin - zimolez kloboukatý , mochna křovitá, ořechokřídlec clandonský, . Vpl Viburnum plicatum - Kalina řasnatá.


Zimolez kloboukatý

Sin Stefanandra incisa - korunatka klanná. Zimolez kloboukatý mám, udělá vám keřík cca 80cm široký, ale rozšiřuje se do okolí tím, že převislé větvičky zakoření a vznikne tak nový keřík.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky