čtvrtek 18. srpna 2016

Masáže styl bohumín

Nabízím sportovní, rekondiční, detoxikační, havajské či medové masáže i lávové. STYL STUDIO - Marie Urbaníková - masérka. O mně Beáta Wajdová Sřední škola: obor kosmetické služby Certifikáty Kosmetické masáže pleti Diego dalla palma Hydratační, liftingová a lymfatická masáž. Cestě DOTEKU a masážím se věnuji přes deset let jako osobní masér, lektor i. V praxi využívám kombinace svého stylu s inspirací thajskými, havajskými . Kosmetika, masáže , nehtová modeláž, permanentní prodlužování řas.


P-SCHINE japonskou manikúru. Zobrazit telefonní číslo. Missing Mapbox GL JS CSS. Lázeň a následná masáž byla super.


Celý hotel zařízený v prvorepublikovém stylu se nám hodně líbil a večeře nás dostatečně uspokojila. Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Masáže Relax- styl Napsat masážnímu salónu Masáže Relax- styl e- mail. Saunování žáků mateřských a základních škol se stalo nedílnou součástí zdravého životního stylu.


O nás - KM STYL - špičkový kosmetický salón, kadeřnictví, permanentní make-up, health and beauty centre Orlová. V areálu je metrový plavecký bazén, relaxační bazén, masážní. Masáž a relaxaci vám poskytne whirlpool.


Vila Club má osobitý styl a je koncipován jako diskrétní a spolehlivé místo. Brzy pro vás rozšíříme naši nabídku služeb o masáže , CLUB ROOM a další aktivity. Atestaci získala v oboru veřejné lékárenství. Můžete vybírat péči z oblasti fyzioterapie, masáží , zdravotního cvičení, relaxace,. Tai-Či a Čchi-Kung, meditovalo.


A připraven program zaměřený na podporu zdravého životního stylu a prevence kouření u dětí. MISP Vilmou Valentovou probíhá v současné době program Masáže děti dětem. Kč za tradiční havajskou masáž Lomi Lomi.


Smyslová terapie barevných vůní a doteků uvolňující záda, šíji a nohy se slevou. Prodlužování vlasů navazováním,. Rozsáhlý program benefitů pro celou rodinu.


Kadeřnictví Activ Masáže Sconto Nábytek KVADOS, a. Její působení odpovídá také některým indickým drahám zvaným nádí, které rozvádějí životní energii do celého těla. Tradiční severní styl masáže je vyučován v . Bohumín -Nový Bohumín - 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky