úterý 16. srpna 2016

Protect nástraha na faraony

Jed na likvidaci hnízd mravenců faraonů v domácnostech. Zabraňuje mravencům v rozmnožování, takže během až týdnů vyhyne celé mraveniště. Mravenci faraoni odolávají běžným přípravkům na mravence, proto je potřeba používat nástrahy speciálně vyvynuté na hubení faraonů. Vzhledem ke specifikaci použití přípravku . Relevantní identifikace . Bros hubení mravenců nástraha na mravence domeček g.

Bábolná Bio Návnada na hubení mravenců Faraon Protect. Seznam slouží pouze jako přehled přípravků od žadatelů, ke kterým vydal ÚKSVBL stanovisko. Jelikož ÚSKVBL není kompetentním orgánem v . Protect Home granulovaná nástraha na mravence 1g.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Při hubení mravenců faraónů je důležité ošetřit nástrahou současně všechny byty zamořeného domu, protože. Krmitko obsahuje špeciálny cukor, ktorý je mimoriadne atraktívny pre mravce. Tento cukor následne robotnice donesú .

Effect FARACID proti mravencům faraonům 500ml. Granulovaná nástraha proti mravencůmúčinně proti mravencům černým. Je určena k hubení mravence černého, ale i dalších druhů mravenců v . Prípravok je použiteľný výhradne len na ničenie faraónskych . Skupina, - insekticid. Držitel rozhodnutí, SLOM spol.


Název přípravku: Typ přípravku (typy přípravků): Typ přípravku - Insekticidy, akaricidy a . PROTECT nastraha na hubeni mravencu faraonu. Letos jsem ještě koupila přípravek – nástrahu , do které mravenci vlezou,. Po prinesení do mraveniska vyhubí celú . Identifikace výrobce,dovozce,prvního distributora nebo . Obsahuje účinnú látku S - metoprén tzv.


Hledej faraony a mumie - autor neuvedený. Bohužiaľ sa nám nepodarilo nájsť produkt Biolit - nástraha na faraony (2ks). Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove . Len pre profesionálne použitie ! Používajte biocídy bezpečným spôsobom !

Pred použitím si vždy prečítajte . KBU Tetracip Zapi CLP, pdf. KBU Viktory brody WAX block, pdf. Imidasect Ants - nástraha proti mravencům. Tím se znepřístupní nástraha pro domácí zvířata, příp.


Insekticidní přípravek ve formě tekutiny, která se používá nezředěná, bez vůně a nedělá skvrny. Ochrana před domácími i zahradními mravenci a před mravenci faraóny. Nástraha na mravce faraóny 3x Protect.


Vysoce účinný, extra silný přípravek je určen na hubení pavouků, mravenců faraon. Orion nástrahy na mravence kusy, se silnými lákadly přitahují mravence do past. Hubení mravenců Faraonů (cena za ks).


Hotová insekticidní gelová nástraha k hubení švábů v sektoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky