pondělí 29. srpna 2016

Rododendron doba květu

Rododendron doba květu

Vydejte se s námi krátce před Velikonocemi na populární jarní veletrh DRESDNER OSTERN, největší a nejoblíbenější veletrh v Drážďanech. Zveme Vás na šestý ročník výstavy orchidejí na Kačinu. Výstava fotografií Petra Kříže se prodlužuje do 13. Návštěvníci zahradnictví, kteří překonali sněhové závěje a dorazili k nám, . Fascinují vás orchideje ? Součástí výstavy bude i prodej orchidejí a dalších rostlin, který zajišťuje firma . V letech, kdy v předjaří velkou výstavu orchidejí neotevíráme, můžete tyto krásné rostliny uvidět v rámci pravidelných menších akcí s názvem Kvetoucí orchideje , . Litoměřické muzeum nabízí návštěvníkům pohled na orchideje Českého středohoří. Dnes otevřená výstava láká na pestrou škálu květin, které . Brno-Černá Pole, 9–hod.


Rododendron doba květu

Botanická zahrada a arboretum Mendelovy univerzity v Brně, uliceGenerála Píky č. Role patronek výstavy orchidejí se ujaly krásné dámy Ivana Chýlková, Jitka Zelenková,. Rádi byste věděli, co uvidíte a zda něco nakoupíte? MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ VÝSTAVA ORCHIDEJÍ. V tropickém skleníku už na návštěvníky čekají orchideje ze sbírek naší zahrady nebo rostliny, které zapůjčili různí pěstitelé. Kociánka tradiční, již 14.


Veletrh i výstava nabídne pestrý doprovodný program. Vanilka je také orchidej! Brněnská výstava nabízí tisíce druhů orchidejí. Orchideje , orchideje , orchideje ! Mezi květy navíc poletují motýli. I letos sem zveme všechny . V druhém sále jsou vystaveny orchideje , masožravé rostliny a . Umělecká Vídeň, orchideje či Velikonoce, výstavy umění - Rakousko - Vídeň.


Kolem druhů orchidejí mohou až do 1. I když orchideje rostou kromě . K vidění budou orchideje , masožravé rostliny nebo strom s tillandsiemi. Autorkou kreativní části výstavy se v letošním roce stala Klára Franc . Některé orchideje působí až tajemně (ilustrační foto). Novinkou letošní výstavy jsou četněji zastoupené odontohybridy. Většina z těchto rostlin v . V pražské botanické zahradě vykvetly orchideje. V rámci stejnojmenné výstavy jsou ve skleníku k vidění květiny z . Prahy probíhat jedna z nejoblíbenějších akcí – výstava orchidejí.


Fata morgána, ale skutečná. Aby přilákaly své opylovače, vytvořily si orchideje pozoruhodné adaptace, jak dosáhnout svého. Expozice vznikla jako výsledek spolupráce s Arboretem . Fotografický workshop Květy rostlin (české a slovenské orchideje ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky