úterý 29. března 2016

Lázně aurora třeboň ceník

Ceník léčebných pobytů platný od 1. Vířivá lázeň celotělová, 1 300. Pro pacienty lázní Aurora či Berta. Nové ubytování, pohodlné a komfortní. Nabízíme levné ubytování v . Michal Zavadil Šustova 934.


Lázně aurora třeboň ceník

V lázních Aurora - které jsou přístupné široké veřejnosti - můžete navštívit plavecký bazén a aquapark. Najdete zde velký plavecký bazén, divokou řeku, vodní . Kosmetické a laserové centrum. Další sporty, bowling, fitness, bazén, jóga.


Vyjížďky lodí nebo na lodičkách na rybníce Svět ( 1m od apartmánů). Lázně najdete asi 8m . Ubytování v soukromí u lázní Aurora. Rodinný penzion nabízí levné ubytování v soukromí. Najdete nás u lázní Aurora proti hlavnímu vchodu do lázní.


Lázně aurora třeboň ceník

Třeboňský zámek (m ) – tři . HOTEL REGENT - LÁZEŇSKÉ UBYTOVACÍ ZAŘÍZENÍ Lázeňský komplex Aurora. LÁZNĚ TŘEBOŇ , se nachází v klidném prostředí rozsáhlého parku na břehu . Cena ubytování dle platného ceníku a uplatnění příslušných slev. Vaše tělo i mysl uvolní blahodárná slatinná koupel ve spojení s následnou masáží.


Perličková koupel s harmonizujícími . Do říše klidu a pohody Vás unesou různé druhy masáží. Nevšedním zážitkem pro Vás bude slatinná koupel. Dále Vás budeme hýčkat i celou řadou koupelí. Pomalé odbavení v recepci lázní při ubytování. Každý den zahajuje vláček jízdu v 13:v parku u lázní Aurora.


Lázně aurora třeboň ceník

Samostatný objekt se nachází v klidné vilové . LEVNÉ A KOMFORTNÍ UBYTOVÁNÍ V TŘEBONI A NA TŘEBOŇSKU. V té samé vzdálenosti se nachází lázně Aurora. V něm je vám k dispozici wellness centrum, kde si to své najde úplně každý. Pokoje jsou umístěny v 2. Vás čtyři dny s lázeňským programem jako je slatinná koupel, masáž, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky