úterý 22. března 2016

Bobkový list koupit

Bobkový list koupit

Přípravek používejte k ochraně proti plísním na bramborách, cibuli, révě, rajčatech , okurkách. Aplikujte postřikem nebo rosením dle signalizace nebo . Bez postřiku se neobejdete. Když už plíseň rajčata zasáhla , můžete použít kontaktní přípravek Bravo 500.


Bobkový list koupit

Nechemické prostředky na ochranu proti plísním jsou používány tzv. Nebyly náhodou rajčata pěstována na pozemku po bramborách? Jinak dobrý bio postřik proti plísni je rozředěné čerstvé kravské mléko. Zákeřná plíseň je noční můrou pěstitelů rajčat. Pokud se stane a rajčata nám plíseň napadne, objeví se většinou.


Postřik vyrobíme smícháním litrů teplé vody, prášků do pečiva a ml . Postřik musí pokrýt povrch rostlin v porostu. Phytophthora infestans je u jiných hostitelů používáno více rozdílných názvů, například plíseň rajčat. Plíseň okurková je navíc snadno přenosná, ohrožena jsou tak i rajčata. Je proto víc než žádoucí držet ji od své zahrady co nejdál.


Bobkový list koupit

Plíseň patří mezi velmi zákeřné nemoci rajčat a umí potrápit. Plísni bramborové i šedé hnilobě rajčat předejdete širokospektrálními postřiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky