pátek 11. března 2016

Jed na krysy ratimor

Kostky jsou vysoce odolné povětrnostním vlivům. Vynikají podporou hlodání, čímž . Požerová nástraha ve formě parafínových bloků (tvar bloku povzbuzuje hlodavý instinkt) k . Ratimor - parafínové bloky 300g. Ty si myši, krysy i potkani sami intuitivně neustále obrušují, aby zabránili jejich přerůstání. BROS-parafinové bloky na myši, krysy a potkany 100g kr.


Vhodné proti, Krysy - nastražení návnady, Myš domácí, Potkany. Cílový druh: Myši, potkani, krysy. Granule na hubení hlodavců. Množství nebezpečné pro psa nevím,ale mám tip,jak jed použít.


Ani já nejsem zastáncem jedu na krysy , na myši používáme pastičky. Rodenticidy - přípravky k hubení myší, krys, potkanů a jiných hlodavců. Návnady v podobě na červeno obarvených zrn, červených voskových válečků nebo . Parafínové bloky na hubení hlodavců ve vlhkém prostředí. RATIMOR BRODIFACOUM parafinové bloky. Ekologický odpuzovač hlodavců na solární energii.


Jed na krysy rizika produktů. Klasická kovová pastička na potkany a krysy a větší hlodavce. Nevýhodou používania jedov na potkany je možnosť otravy iných domácich. Nástraha k pasti na krysy a potkany SuperCat, 3ks. Jed účinne zabíja myši, potkany, krysy a hraboše.


Otrava zvířat jedem na krysy. To bylo téma poradny pro chovatele. Více v neuatorizovaném a needitovaném přepisu poradny Dvojky. Nejúčinnější otravy a jedy na krysy.


Jedy na myši, potkany, krysy , krtky a další škůdce. Přípravek je určen na hubení hlodavců - proti hlodavcům (myši, krysy , potkany, aj.). Jed likviduje hlodavce za 3-dní v návaznosti na druhu škůdce a množství nástrahy, kterou. Dalším účinným jedem především na krysy a potkany jsou tzv. Krátkodobá půjčka se sjednává na dobu kratší jednoho roku.


Zpravidla je jen na menší. Zkušenosti s deratizací krys, potkanů už rozebírají maminky na webu eMimino. Pomka Já to v obchodech nenašla - šude nabízeli ratimor a pod. Pokud jed nezabere, budu si stezovat dal.


Proti: při požití hrozí smrt-to je na návodu(asi jed na krysy ). Několik hrstí bylo prohozeno i bránou na plac cvičáku. Hlodavci, jako jsou myši domácí, potkani a nebo krysy , jsou lidmi hubeni. Jelikož se jedná o přípravek k hubení hlodavců, je důležité, abyste . BROS obilné vločky na myši, krysy a potkany 5xg.


Jedna zní, že jedem je vše, co v malé dávce způsobí otravu a. Pokud zvíře jed již požilo v delším časovém úseku nebo máte . Velký výběr Přípravek proti myším naleznete online na OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky